Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:45 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. ŞOC! Şase morţi Accident rutier grav, pe DN1, între Băneşti şi Floreşti, provocat, posibil, de un sinucigaş

ro

27 Sep, 2014 21:05 9573 Marime text
Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR) informează că, în judeţul Prahova, traficul rutier este îngreunat pe DN1, la kilometrul 81, între Băneşti şi Floreşti, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. Unul dintre acestea a pătruns pe contrasens. Conform informaţiilor primite de la faţa locului, şase persoane şi-au pierdut viaţa, printre care trei copii.

Benzile de lângă axa drumului sunt blocate de autovehiculele implicate în eveniment. Se circulă pe benzile numărul unu (cu pătrunderea roţilor autovehiculelor pe acostament), mai spuneau cei de la Infotrafic, într-o informare remisă la ora 21.00.

Porţiunea de şosea pe care s-a întâmplat tragedia este cunoscută drept una deosebit de periculoasă. De-a alungul timpului aici s-au întâmplat multe accidente grave în care au fost implicaţi turişti. Este şoseaua pe care toţi locuitorii din sud-estul ţării, mai ales contănţenii ori bucureştenii, merg în staţiunile montane de pe Valea Prahovei.

Conform max-media.ro, două accidente grave în care au fost implicaţi turişti au avut loc, în acelaşi loc, la interval de câteva zile, la sfârşitul lunii februarie a acestui an.

Update ora 21.39

Reprezentanţii Poliţiei Prahova spun că în accident şi-au pierdut viaţa trei copii şi trei adulţi şi că niciunul dintre ocupanţii celor două autoturisme nu a supravieţuit, cele două maşini transformându-se în mormane de fier. În urma primelor verificări, poliţiştii presupun că accidentul s-a produs în condiţiile în care unul dintre şoferi a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens.

Update ora 22.16 - Ipoteză şoc!

Conform B1 Tv, şoferul care a intrat pe contrasens şi care se afla singur în maşină ar fi postat pe un cont de socializare, cu câteva ore îaninte de accident, un mesaj în care lăsa să se înţeleagă că îşi va pune capăt zilelor. Bărbatul avea 28 de ani şi i-a ucis în accident pe ceilalţi cinci ocupanţi ai maşinii cu care a intrat în coliziune.

Update ora 23.24

"Aveti grija de voi prietenii , amici , cunostinte eu plec intr-o lume mai buna si aveti grija pe cine iubiti sa nu patiti la fel ca mine !! Va iubesc pe toti ! Iarta-ma Doamne pentru ce fac dar asa numai rezist sa traiesc", a scris George Dumitru sâmbătă după-amiază, în jurul orei 17.00, pe contul de Facebook. La trei ore după aceea avea loc tragedia. Se pare că bărbatul, care are şi un copil cu o femeie plecată în străinătate, suferea din dragoste.

Mesajele pe contul de Facebook nu au intarziat să apară. "Dumnezeu sa ii odihnesca pe el și cele 5 suflete nevinovate!!" sau "Dumnezeu să-l odihnească in pace si să-i ierte păcatele si pe ceilalți 5 nevinovați !!! DOAMNE CE POATE face o FEMEIE !!!!!", sunt doar două dintre comentarii.

Un cititor al cotidianului ZIUA de Constanţa a trecut pe la locul accidentului la scurt timp după producerere şi ne-a trimis un comentariu care dă fiori reci: "La momentul in care eu am trecut prin zona masinile pe sensul spre Campina circulau pe camp. Era un tablou dezolant. 2 mormane de fiare din care nu iti mai dadeai seama ca au fost candva masini.una fumega.erau 2-3 echipaje de politie, o ambulanta echipata SMURD, descarcerare.la cum erau masinile am fost sigura ca nu au fost supravietuitori.din pacate.mi-e imposibil sa nu ma gandesc ca in locul lor puteam fi eu daca nu porneam mai tarziu la drum.un tablou pe care nu-l poti uita usor :-(".

Sursa foto: facebook.com



 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • kk 29 Sep, 2014 17:40 Gunoiu asta ar trebui lasat pe camp sa-l manance cainii si ciorile nu inmormantat. Medicul care a pus parafa ca e la semne cu capul cand a luat permisul de conducere ar trebui bagat la puscarie.
  • sebastian 28 Sep, 2014 22:36 Saracul de el D zeu sa- l ierte de psihopatul naibi putea sa se arunce intr-o prapastie sau sa se spanzure ca era mai ieftin nu sa omoare atatia oameni nevinovati, sunt curios cat de mult a muncit la viata lui de a putut sa omoare o familie cu copii doat ca el nu mai poate sa traiasca asa un rebut social.
  • The Gogo 28 Sep, 2014 17:31 Trebuia sa te spanzuri sau sa-ti dai foc
  • Nik 28 Sep, 2014 16:58 cineva scria:Dumnezeu sa te odihneasca georgica : Daca ii omora copilul la fel scria ?
  • costel 28 Sep, 2014 12:54 un animal a distrus 5 suflete un animal
  • Radu 28 Sep, 2014 12:06 Si uite asa un psihopat s-a gandit sa ia viata altor 5 persoane care probabil vroiau sa traiasca. Ar trebui sa investim banii in centre de gazare a psihopatilor. Oameni inteligenti c sunteti...nu exista 'din vina ei ' s-a sinucis...a fost pur alegerea lui sa faca asta...ptr k viata iti da variante sa alegi...daca retardatul asta lua viata parintilor vostri? spuneati vai ce a facut o femeie dintr-un barbat? si atat? vai de tara asta ...populata de idioti si prosti.
  • Alex N. 28 Sep, 2014 10:23 Sper ca exista IADUL pentru acest LAS. Voi, care dati vina pe femeie pentru ce a facut acest MONSTRU, nu sunteti departe de el.
  • relistul 28 Sep, 2014 09:10 sper sa ajungi in iad, a fost un retardat de acea l-a parasit prietena, sper sa ajungi in iad, ai omorat 5 oameni care iubeau viata si mai mult un copil ce nu a cunoscut iubirea trupeasca, un copil nevinovat!!! ii transmitem familiei lui george " sa il ia dr...cu de retardat ce a ucis 5 oameni" sa fie prezentat la stiri ca si criminal, este un criminal ce a dorit sa omoare cu intentie pe cineva, altfel de arunca de pe bloc!!!
  • unul 28 Sep, 2014 09:08 Nenorocit... Intra naibii intr-un copac sau se arunca de pe un bloc, dar nu asa, sa omori 5 oameni cu tine. Sper sa nu aibe parte de inmormantare, sa-l arunce pe un camp la marginea orasului asa cum a aruncat cinci suflete din lumea asta. Asta merita.
  • grec 28 Sep, 2014 04:36 de la panarama asta s-a sinucis fatalaul ala si a mai luat 5 suflete cu el:(( arza-l-ar iadul
  • georgiana 28 Sep, 2014 02:12 Din pacate soferul masinii in care a intrat tanarul teribilist era o cunostinta apropiata ....sincere condoleante familiilor indoiate!Sper ca acum femeia pt care si-a dat viata acest baiat sa "traiasca" linistita!!!
  • justme 27 Sep, 2014 22:18 La momentul in care eu am trecut prin zona masinile pe sensul spre Campina circulau pe camp. Era un tablou dezolant. 2 mormane de fiare din care nu iti mai dadeai seama ca au fost candva masini.una fumega.erau 2-3 echipaje de politie, o ambulanta echipata SMURD, descarcerare.la cum erau masinile am fost sigura ca nu au fost supravietuitori.din pacate.mi-e imposibil sa nu ma gandesc ca in locul lor puteam fi eu daca nu porneam mai tarziu la drum.un tablou pe care nu-l poti uita usor :-(