Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Şase răniţi Impact între două maşini la Horia, pe DN2A

ro

15 Jul, 2014 13:38 2116 Marime text
Două persoane au fost rănite în urma unui accident petrecut în urmă cu puţin timp în localitatea Horia, pe DN2A. În incidentul rutier sunt implicate două autoturisme, care au intrat în coliziune. Nu se ştie, deocamdată, cauza producerii accidentului.

UPDATE 1

Şase persoane, patru adulţi şi doi copii au fost preluate de mai multe echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa. Conform medicilor, niciuna dintre victime nu este rănită grav. Doi adulţi şi copiii au fost transportaţi la  Spitalul din Hârşova, iar alţi doi adulţi vor ajunge pentru îngrijiri la Urgenţa Spitalului Judeţean Constanţa.

UPDATE 2
În data de 15.07.2014, în jurul orelor 13.20,   B. R,bărbat de 63 de ani din,Constanţa  a condus un auto pe DN2A, dinspre Constanţa, către Hîrşova, iar la intersecţie cu DJ223 a efectuat viraj la stânga fără să se asigure şi a intrat în coliziune cu un auto , condus de R. P. D, bărbat, de 35 de ani din Galaţi,  dinspre Hîrşova către Constanţa , din impact cel de al doilea auto este proiectat într-un auto condus de P. I, bărbat,de 63 de ani, din Constanţa, dinspre loc. Topalu care se afla oprit la intersecţie DJ223 cu DN2A . În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a cond auto P. I. şi I. D,pasager în cel de al treilea auto , B. C, de sex fem, , B. R, de sex fem. , pasagere în primul auto , R. A ,de sex fem,  R. F. V, de sex  fem,    R. R.O,de sex masculin , N. M. pasageri în cel de al  doilea autoturism.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii