Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:45 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE - Radu Ştefan Mazăre, la IPJ Constanţa „Angajaţilor din Primărie le este frică să semneze documente“

ro

25 Nov, 2014 12:04 3427 Marime text
Radu Ştefan Mazăre, primarul municipiului Constanţa, este aşteptat azi la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie, pentru a da cu subsemnatul. Mazăre este cercetat sub control judiciar de Dana Ana, procuror al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, în dosarul Campusului Social „Henri Coandă“. Vizita de azi la Poliţie este a 33-a.    

In acest dosar, afaceristul israelian Avraham Morgenstern este cercetat pentru dare de mită, Radu Ştefan Mazăre, pentru luare de mită şi fals în declaraţii, iar Alexandru Mazăre, senator al României, pentru complicitate la luare de mită şi fals în declaraţii.

Morgenstern este cercetat si pentru două infracţiuni de evaziune fiscală, intr-un dosar cu prejudiciu de peste 10 milioane de euro.

UPDATE 12.30

În faţa Poliţiei, Radu Mazăre a declarat că angajaţilor din Primăria Constanţa le este frică să semneze diverse documente de frica procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie. „Pentru orice achiziţie le este frică să semneze şi orice hârtie întârzie foarte mult în orice compartiment al primăriei”, a mai susţinut edilul. Mazare a facut aceste declaratii in contextul in care procedura de achizitie a luminitelor de Craciun nu a fost finalizata.

„Şi pentru mine este dificil să-i chem şi să-i cert «De ce nu au semnat». În eventualitatea unui control DNA spun că m-a chemat primarul şi m-a pus să semnez. Se lucrează foarte greu“, a mai spus Mazăre.

 Întrebat de relaţia sa cu DNA, edilul a spus: „Este o prietenie de 10 ani. O să ne căsătorim, până la urmă“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii