Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:34 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Update - Primul suspect în cazul morţii lui Bălăşescu este fostul socru. Moartea liberalului a fost violentă

ro

05 Sep, 2015 14:27 2041 Marime text
Principalul suspect în cazul morţii fostului secretar general adjunct al PNL Mihail Bălăşescu ar fi, potrivit unor surse din cadrul anchetei, un fost socru, tatăl ultimei sale soţii, în locuinţa căruia a fost găsit cadavrul.
 
Amintim că Mihail Bălăşescu a fost găsit mort în casa tatălui ultimei sale soţii, în judeţul Ilfov, de o femeie, care a sunat la 112.
 
Potrivit surselor citate, fostul socru ar fi lăsat un bilet unei rude în care anunţa că îl va omorî pe Bălăşescu şi că după aceea nu va fi de găsit. Bărbatul este în acest moment principalul suspect şi este căutat de poliţişti.

Mihail Bălăşescu a fost însurat de patru ori.

Update, ora 15.30:


Conform unor surse, Mihail Bălășescu a fost găsit mort, acoperit cu o pătură, în apartamentul în care locuia cu fosta soție - a patra, cu care se împăcase - și socrul său, spun surse România TV. Trupul neînsufleţit al fostului secretar general a fost găsit chiar de fosta sa soţie.

O echipă de poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri al IPJ Ilfov şi criminalişti au început cercetarea la faţa locului. "Poliţistul de la criminalistică a spus că i-a dat cu ceva în cap de i-a sfărâmat capul şi pe urmă a fugit pentru că poliţişti căutau pe aici, obiectul, arma", a declarat o vecină a fostului socru al victimei.

Potrivit anchetatorilor, din primele investigaţii, moartea fostului secretar adjunct al PNL a fost una violentă.

Mihail Bălășescu este autorul celebrului episod din politica românească cunoscut sub numele de "sex pe canapeaua lui Crin".


Sursa foto: romaniatv.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii