Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Patru candidați s-au înscris în cursa pentru funcția de procuror șef al DNA. Unul dintre candidați este de la Constanța

ro

23 Jul, 2018 16:16 1689 Marime text
Marius Iacob, procuror-șef adjunct al DNA, a venit la sediul Ministerului Justiției pentru a-și depune candidatura la șefia Direcției. La scurt timp, s-a aflat și numele unui alt treilea candidat: procurorul Cristian Lazăr de la Parchetul General, conform Digi24.ro. 
 
Cristian Lazăr este procuror șef adjunct al Secţiei de urmărire penală şi criminalistică a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.
 
Iacob a ajuns la sediul ministerului Justiţiei pentru a-şi depune dosarul de candidatură la şefia Direcţia Naţionale Anticorupţie.
 

„Mi-am depus candidatura și nu fac alte comentarii”, a declarat acesta, fără a sta să răspundă întrebărilor jurnaliștilor.

 
Ora 16.00 este termenul limită de depunere a candidaturilor.
 
Primul dosar de candidatură înscris a fost cel al Florentinei Mirică, şefa Serviciului combatere a corupţiei în justiţie din DNA.
 
UPDATE: 

Procurorul Elena Grecu, fostul procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, şi-a depus luni candidatura la selecţia organizată pentru funcţia de şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.
 
Potrivit AgerpresElena Grecu este procuror la DNA şi este al patrulea candidat înscris la şefia Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Candidatura acesteia a fost confirmată, pentru AGERPRES, de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.
 
Elena Grecu a fost procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, iar în prezent este şef serviciu în structura centrală a DNA.
 
S-au mai înscris în cursă Marius Iacob, procurorul şef adjunct al DNA, Florentina Mirică, procuror-şef serviciu la Secţia de combatere a corupţiei din cadrul DNA, şi Cristian Lazăr de la Parchetul General.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii