Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE O butelie a explodat în Constanţa! 30 de persoane au fost evacuate (galerie foto)

ro

19 Sep, 2014 15:31 4103 Marime text
O butelie a explodat în Constanţa pe strada Partizanilor. Pompierii au fost chemaţi la faţa locului.

UPDATE, ora 13.01

Explozia a fost puternică. O persoană a suferit arsuri superficiale la nivelul membrelor superioare şi a fost transportată pentru îngrijiri la spital. Alte trei persoane au fost intoxicate cu fum şi un număr de 16 apartamente au fost inundate cu fum. De asemenea, 30 de persoane au fost evacuate din bloc. Este vorba de un bloc cu patru etaje. Nu se ştiu încă pagubele înregistrate.

În apartamentul situat la etajul I, pompierii nu au găsit nicio persoană. Incendiul a fost produs ca urmare a acumulării de gaze de la o butelie. Urmează să se facă investigaţii pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

La faţa locului se află două autospeciale cu apă şi spumă de la ISU Dobrogea şi un echipaj SMURD.

UPDATE, ora 15.31

La faţa locului s-a deplasat şi o echipă de la Inspectoratul de Stat pentru Construcţii în vederea evaluării pagubelor. Apartamentul în care s-a produs explozia a ars în totalitate.

Proprietarul apartamentului este un bărbat în vârstă de 54 de ani, care este căutat şi la această oră de autorităţi.

UPDATE, ora 18.30

Bărbatul care ar fi produs deflagraţia de la blocul LV41, situat pe strada Partizanilor a fost găsit de poliţişti în spatele magazinului Cora. Valentin Șincu a fost transportat la spital.

UPDATE, ora 19.19

După inspecția specialiștilor Inspectoratului de Stat în Construcţii s-a stabilit că blocul nu are structura de rezistenţă afectată. Locatarii evacuaţi au primit ulterior, acceptul să reintre în apartamente.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii