Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE - Mavi Serian avea doar 25 de ani Incendiul din clubul Colectiv face prima victimă din Constanţa

ro

08 Nov, 2015 13:29 4576 Marime text
Incendiul din clubul Colectiv din Bucureşti face prima victimă din Constanţa. Un alt înger a plecat în Ceruri. Este vorba despre Mavi Serian, care s-a stins din viaţă, noaptea trecută.

Mavi Serian avea doar 25 de ani și era din Constanța. Tânăra lucra într-o multinaţională și făcea un masterat de Studii Culturale Britanice. Era, de asemenea, absolventă a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine (maghiară-engleză, promoţia 2012). 

În noaptea incendiului, Mavi Serian se afla în Colectiv, alături de o colegă. Deşi a fost supusă unei intervenții chirurgicale, avea plămânii și rinichii foarte afectați, medicii nu au reuşit să o salveze.

Aseară, Uniunea Democrată a Tătarilor Turco-Musulmani (UDTTMR) din România a deplâns, printr-un mesaj postat pe o reţea de socializare, moartea fetei: „Dincolo de cuvinte, dincolo de durere, dincolo de regrete, de astăzi va rămâne doar amintirea... (...) Tânăra Serian Mavi, rănită în tragicul eveniment de la Club Colectiv, a încetat din viață".

Tânără va fi adusă acasă în cursul zilei de astăzi, urmând să fie condusă pe ultimul drum mâine, în jurul orei 13.00, la Cimitirul Musulman Anadalchioi.

UPDATE, 22.10:

Înmormântarea tinerei va avea loc mâine în jurul orei 13.00.
Convoiul va pleaca de la casa tinerei, pe la 12.30, iar înmormântarea va avea loc la cimitirul turcesc din Anadalchioi. 


Citeşte şi 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • meka niku 08 Nov, 2015 14:25 Ei, și aici a fost capcana lui Iohannis: peste un an, în buza parlamentarelor, Iohannis va consulta din nou societatea civilă. Și o va întreba despre cum a schimbat ea clasa politică făcîndu-și un partid nou, curat, integru, deștept și de bun-simț. Iar societatea civilă va spune, firește, că nu a apucat să facă partid, că e greu, că nu găsește oameni, că nu sînt bani, că n-are șapcă, că a fost bolnav cînd era mic. Iar atunci, Iohannis va spune: bine, atunci sînt nevoit să lucrez tot cu partidele astea corupte deja existente, voi nu mi-ați dat un partid nou cum v-ați angajat. Ghinion! Tocmai de aia, nu înțeleg de ce societatea civilă nu i-a zis azi lui Iohannis așa: stai, bre, Klause, treaba noastră nu e să facem partide, ci să presăm partidele deja existente, prin orice mijloace, să se reformeze ele pe ele însele, că de aia plătim taxe și impozite ca statul să subvenționeze partidele, sediile lor, să le dea bani în campanie, să plătească salarii demnitarilor și alte de genul ăsta; în plus, bre, Klause, dacă noi, societatea civilă, facem partide și, deci, politică de partid, cine dracu’ mai rămîne în societatea civilă să preseze clasa politică? A? Dar n-am auzit așa ceva, am auzit doar că întîlnirea a fost bună, dătătoare de speranță, că a venit vremea partidelor noi, ce frumos și cald o să fie la vară și ar fi bine, cu ocazia asta, să fie și pace în lume. Așa să fie, atunci!