Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:54 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Maiorul Bogdan Davidencu povestește despre cumplitul incident în care un taximetrist a fost înjunghiat ieri dimineață (video)

ro

28 Sep, 2015 18:54 2388 Marime text
 
Maiorul Bogdan Davidencu, din cadrul IJJ Constanţa a fost cel care a găsit, în dimineața de 27 septembrie, taximetristul înjunghiat. El a oferit un interviu în care a relatat modul în care s-au petrecut lucrurile și ce a văzut în acel moment. 

Mai mult de atât el a fost cel care a sunat la 112 pentru ca taximetristul să fie salvat la timp. 

Vă reamintim că în dimineața zilei de ieri, s-au petrecut scene de groază în mijlocul Constanţei!

Astfel, pe bulevardul Tomis din municipiul Constanţa, în zona restaurantului Beirut, un taximetrist de la Romaris a fost înjunghiat în gât, cu o foarfecă, de un client aparent drogat. Pentru a se face nevăzut, bărbatul a fugit într-o casă, unde a fost luat la bătaie de locatari. Ulterior, individul s-a refugiat în cafeneaua Bourbon, unde a dat peste mai mulţi angajaţi care se pregăteau să deschidă unitatea. Aici, pe una dintre mese, presupusul autor a găsit un cuţit cu care s-a înjunghiat în piept şi s-a tăiat pe mâini. După ce s-a automutilat, a fost agresiv cu poliţiştii, jandarmii şi cadrele medicale chemate la faţa locului.

Agresorul a încetat din viaţă la Spitalul Județean Constanța. Decesul a survenit din cauza acumulării de sânge în plămâni. El se numea Mihai Cosmin Jitar, avea 24 de ani și era din Constanța.

Taximetristul, Eliade Drăghici, rănit are 55 de ani şi lucrează în domeniu de 12-13 ani, potrivit declaraţiilor fratelui său. Din câte se pare, este prima oară când întâmpină astfel de probleme cu clienţii săi. El a fost rănit dar de ieri este stabil iar rănile pe care le-a suferit nu îi pun viaţa în pericol.
 

UPDATE, 19.30: 

„Duminică, 27 septembrie 2015, în jurul orelor 8.50, în timp ce mă deplasam dinspre sediul unității către domiciliu, am observat pe strada Tudor Vladimirescu la intersecție cu bulevardul Tomis, un autoturism taxi cu ambele portiere deschise, iar lângă acesta se afla un bărbat ce prezenta o plagă înjunghiată la nivelul gâtului.
 
Apropiindu-mă am luat măsura anunțării de îndată a serviciului 112, și imediat al colegilor de Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța spre a veni în zonă și a asigura zona, dându-mi seama că este vorba despre o agresiune asupra bărbatului respectiv.
 
În același timp pe strada Tudor Vladimirescu și ulterior pe strada paralelă cu bulevardul Tomis, am observat deplasându-se o persoană într-o viteză mai mare decât cea a unei persoane normale, însă am preferat să rămân în zona taximetrului pentru a asigura astfel încât orice activități să nu se petreacă în zonă.
 
În scurt timp a apărut un echipaj al SMURD-ului, și colegii de la Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța, precum și un echipaj de poliție.
 
Fiind zona asigurată am trecut la verificarea zonei situate paralel cu nulevardul Tomis, unde un grup de cetățeni mi-au comunicat faptul că o personă de sex bărbătesc a intrat în domiciliul acestora, ulterior acesta fiind gonit s-a deplasat către bulevardul Tomis, într-un local aflat în imediata apropiere.
 
În acelaș timp, colegii pe care i-am direcționat spre a verifica zona „Sala Sporturilor” din Constanța, au ajuns la fața locului, din localul respectiv ieșind una dintre angajate care a comunicat că înăuntru se află un bărbar cu un comportament foarte ciudat, având asupra lui și un cuțit luat din barul localului.
 
La fața locului și-a făcut alariția și un echipaj al ambulanței, iar cadrele medicale împreună cu un luptător jandarm au intrat în local, iar ulterior și o echipă de intervenție astfel încât să fie posibilă imobilizarea persoanei.
 
Acesta a fost imobilizat într-un final fiind foarte violent la momentul intervenției colegilor noștri și a echipajului de pe ambulanță, ulterior fiind scos din local acordându-i-se primele îngrijiri, fiind pus pe targă și transportat la Spitalul de Urgență Constanța.
 
La fața locului au fost prezenți și colegi de la poliție urmând ca dânșii să efectueze cercetarea la fața locului și să stabilească cauzele concrete ale aspectelor petrecute în dimineața zilei de 27 septembrie. ”, a declarat maiorul Bogdan Davidencu, din cadrul IJJ Constanţa. 

Pentru a vedea interviul accesați secșiunea video. 


 

Citește și   UN TAXIMETRIST DIN CONSTANŢA A FOST ÎNJUNGHIAT DE CLIENTUL SĂU

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii