Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:57 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Mădălin Voicu și Nicolae Păun pot fi arestați! Deputaţii au dat aviz favorabil cererii DNA

ro

15 Feb, 2016 12:20 1635 Marime text
 
Comisia juridică a Camerei Deputaților a dat aviz favorabil, astăzi, cererilor DNA de reținere și arestare preventivă a deputatului Mădălin Voicu. Anunţul a fost făcut de vicepreședintele comisiei, Ciprian Nica.

La cererea de reținere, 10 deputați au votat "pentru", iar 9 "împotrivă", în timp ce la cererea de arestare preventivă 10 deputați au votat "pentru", iar 8 "împotrivă". Comisia juridică a decis să se facă două rapoarte, unul pe reținere și unul pe arestare preventivă.

După vot, deşi jurnaliştii au încercat să afle părerea lui Mădălin Voicu privind votul din Cameră, acesta a refuzat orice comentariu, spunând că a fost sfătuit de avocat să nu dea declaraţii.

Ședința comisiei continuă, fiind așteptat și deputatul Nicolae Păun pentru care DNA a cerut reținerea și arestarea preventivă în același dosar.

UPDATE, ora 13.53:

 
Comisia juridică a Camerei Deputaților a dat luni aviz favorabil cererilor DNA de reținere și arestare preventivă în cazul deputatului Nicolae Păun, a anunțat vicepreședintele acestui for, Ciprian Nica.
 
„Rezultatul votului cu privire la reținerea lui Nicolae Păun — 13 au votat 'pentru' reținere, doi 'împotrivă' și trei abțineri. Cu privire la arestare, 13 au votat 'pentru', doi 'împotrivă' și trei abțineri”, a anunțat vicepreședintele Comisiei juridice, Ciprian Nica, scrie agerpres.ro.
 
„Domnul deputat a fost anunțat, atât telefonic cât și prin adresă scrisă, la grupul din care face parte. A fost prezent joi și vineri la Comisia juridică, însoțit de avocat, să-și studieze dosarul, de asemenea a luat sub semnătură la cunoștință faptul că a fost convocat în Comisia juridică în vederea dezbaterii și pronunțării asupra cererii ministrului Justiției, astăzi, la orele 10,30. Dânsul nu a fost prezent, una din fetele din staff-ul tehnic a primit un SMS foarte scurt de la consiliera lui că nu vine, dar, prin votul întregii comisii, s-a decis să stabilim și să dăm votul și să înaintăm un raport Biroului permanent pe acest caz”, a mai adaugat Nica, conform aceleiași surse. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii