Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2 Mădălin Voicu este urmărit penal

ro

10 Feb, 2016 10:06 2449 Marime text
 
În urmă cu câteva minute Mădălin Voicu a ajuns la sediu DNA pentru audieri. 

Acesta ar fi fost audiat pentru a da declarații în fața procurorilor referitoare la un dosar legat de partidul Partida Rromilor, potrivit România TV. 

Dosarul este la început, el fiind realizat în urma lui Lucian Isar. 
 

UPDATE 2, ora 11.22:
 

Mădălin Voicu a stat la DNA mai puţin de o oră, timp în care procurorii i-au adus la cunoştinţă acuzaţile. Acuzaţiile sunt multe, a spus deputatul, printre ele şi „spălare de bani".

„A fost o uvertura. Domnul procuror m-a rugat sa ne intalnim pentru detaliere. Le-am promis ca o sa colaboram, in sensul ca o sa existe un dialog legat de ceea ce cerceteaza domniile lor si urmeaza sa ne reintalnim intr-o perioada de timp stabilita de ei. Acuzatiile sunt multe, printre care si spalare de bani. Nu stiu despre ce este vorba pe fond. Am promis si sunt de acord sa existe o colaborare, in sensul de elucidare a unor lucruri pe care ei trebuie sa le rezolve", a precizat Mădălin Voicu, la ieşirea de la DNA, potrivit româniatv.net.

Întrebat dacă se poate ajunge la urmărirea penală a lui, Mădălin Voicu a spus: "Eu sper sa nu existe elucubratii in sensul asta, cu toate ca inteleg ca sunt incomod, deranjez, motiv pentru care o sa ma intorc la meseria mea, ca acolo nu am pe cine sa deranjez, poate doar publicul. Plec din Parlament", a adăugat Voicu, conform aceleiași surse. 



UDATE 1, ora 10.30:

Mădălin Voicu este urmărit penal, potrivit România Tv.

„Sunt acuzat de spălare de bani”, a declarat Voicu la ieșirea din sediul DNA.  


La intrarea în sediul DNA, Voicu a declarat că, probabil, este audiat în urma unui denunţ, însă nu se face vinovat de nimic şi nu a gestionat sume de bani. Potrivit unor surse judiciare, în acest dosar urmează să fie audiate şi alte persoane importante, scrie știripesurse.ro. 

Mădălin Voicu a declarat jurnaliştilor, la intrarea în sediul DNA, că a fost chemat în calitate de suspect, într-un dosar legat de Partida Romilor, la fel ca toţi cei citaţi în aceeaşi anchetă.

Întrebat în ce calitate a fost chemat, Mădălin Voicu a făcut iniţial o glumă şi le-a spus ziariştilor că "în calitate de dirijor". "In calitate de dirijor, de muzician. Daca vor un concert, o sa ma ocup de organizare. Ei fac o ancheta la Partida Romilor. Probabil ca sunt niste nereguli, niste lucruri pe care ei vor sa le verifice. Eu ca membru al etniei si ca membru fondator si presedinte de onoare, am fost chemat sa discutam. Nu stiu despre ce este vorba. Acum ma duc sa vad. Probabil ca exista un fel de verificare generala, nu numai a organizatiilor romilor. Sa vada ce au facut cu banii, unde sunt, presupun. Toti cei chemati suntem suspecti. Sunt mai multi", a declarat Mădălin Voicu, scrie româniatv.net.

Întrebat de la ce a pornit ancheta DNA, Voicu a răspuns: "De obicei, in Romania denunturile se fac intre ei. Presupun ca cineva a fost suparat pentru niste lucruri pe care presupun ca ei o sa le verifice si o sa vedem care e treaba. Eu nu umblu cu bani, cand primesc un ban, semnez. Nu stiu care este fermentul, chimia acestei anchete", a mai spus Voicu, conform aceleiași surse. 


Sursa foto: bzi.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii