Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:28 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Intervenție de urgență la Poarta Albă, județul Constanța. Un adolescent de 15 ani s-a înecat într-un canal (galerie foto)

ro

30 May, 2019 20:28 22873 Marime text
Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea al Județului Constanța au fost solicitați să intervină în această seară în localitatea Poarta Albă, județul Constanța.
                  
Potrivit ISU Dobrogea un copil de 15 ani a dispărut în canalul mic de la Poarta Albă. 

Din primele informații, 3 copii ar fi plecat la scăldat, 2 din ei s-au intors, 1 nu.

Pe mal au fost găsiți papucii adolescentului. 

Cei 2 copii l-ar fi vazut cand s-a dus la apa adâncă și nu a mai ieșit.

„În urma apelului la 112 privind adolescentul posibil inecat, intervin 7 autospeciale de scafandri cu  23 de scafandri, o autospecială de stingere, o ambarcațiune,un autocamion, în total 10 subofiteri” - au transmis reprezentanții ISU Dobrogea. 

Victima ar fi dispărut într-un canal de irigații cu apă din Canalul Dunăre Marea Neagră. Acesta este paralel cu Canalul Dunăre Marea Neagră și se întinde pe toată lungimea comunei. 

UPDATE. 

Copilul a fost găsit  la aproximativ 10 m distanță de locul in care a fost văzut ultima oară și este inconștient. Cadrele medicale de la SMURD au demarat protocolul de resuscitare. SAJ Constanța a trimis o ambulanță în sprijin. 

UPDATE. 

Din păcate cu toate eforturile depuse de cadrele medicale nu s-a mai putut face nimic pentru a salva victima, adolescentul fiind declarat decedat. 

Sursa foto: ISU Dobrogea 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii