Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:46 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE - Înghesuială la şefia PSD

ro

29 Sep, 2015 14:59 2068 Marime text
Astăzi a mai apărut un candidat care aspiră la şefia PSD. Este vorba despre Şerban Nicolae, care va fi contracandidatul lui Liviu Dragnea în alegerile pentru președinția PSD.
"Am depus azi dimineață declarația de candidatură, însoțită de susținerea organizației locale din Drobeta Turnu Severin-Mehedinți. Cred că în condițiile în care se respectă statutul, candidatura mea nu ar putea să fie respinsă de partid", a declarat Şerban Nicolae, spunând că nu dispune de susținerea a patru organizații județene. Senatorul a dezvăluit și unul dintre motivele candidaturii: "Pe site-ul partidului s-a făcut un sondaj de opinie și până ieri la 4.00-5.00 s-a votat între cei trei candidați. Sondajul îmi era favorabil cu 56%. Acest sondaj a fost scos de pe site. A fost un argument în plus față de ce primisem până acum ca mesaje de încurajare".
Săptămâna trecută, senatorul nu avea în plan o eventuală candidatură, el fiind nemultumit de sistemul de vot. Ba, mai mult, îl acuza pe preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, că şi-a aranjat în partid în aşa fel încât să câştige competiţia. Până acum, pe lângă Şerban Nicolae, şi-au anunţat candidatura pentru şefia PSD Liviu Dragnea, preşedinte interimar al partidului, şi senatorul de Prahova Daniel Savu.

UPDATE, ora 15.35:

Din păcate pentru Şerban Nicolae şi Daniel Savu, comisia care se ocupă de validarea candidaturilor pentru şefia PSD a respins, astăzi, dosarele lor, deoarece n-au îndeplinit criteriile stabilite în Consiliul Extraordinar Naţional (CExN).
Mai exact, era vorba despre susţinerea din partea propriei organizaţii judeţene plus a altor patru organizaţii judeţene. Cei doi vor să ceară mâine, în CExN al PSD, o derogare şi permisiunea de a participa la concursul din partid. Practic, în acest moment, Liviu Dragnea ar fi singurul candidat la Congresul PSD.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii