Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:33 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Incendiu violent pe Autostrada Soarelui. O mașină a luat foc în apropiere de Medgidia. Trafic restricționat în zonă

ro

23 Nov, 2018 19:07 1669 Marime text
Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea al Județului Constanța au fost solicitați în această seară să intervină pentru stingerea unui incendiu pe Autostrada Soarelui. 

Din primele informații un autovehicul a fost cuprins de flăcări pe A2 la km 190 Constanța - București. 

Potrivit ISU Dobrogea, nu sunt victime. 

Martorii povestec că un autotren a fost cuprins de flăcări, iar din cauza incendiului traficul este îngreunat. . 

Incendiul se manifestă generalizat. 

UPDATE: Oficial de la Infotrafic 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră a fost reluată în condiţii normale la kilometrul 180 al autostrăzii A2 Constanţa - Bucureşti, în zona localităţii Medgidia, pe sensul către Capitală, după lichidarea incendiului produs la un autovehicul.

UPDATE. Oficial de la CNAIR

Un utilaj de deszăpezire a fost cuprins de flăcări în această seară pe Autostrada Soarelui între Drajna și Fetești. 

Potrivit CNAIR, pe sensul de mers Constanța- București, al A2, sectorul Fetești – Drajna, traficul rutier este restricționat pe o bandă de circulație din cauza unui autoutilaj care a luat foc pe banda de urgență. Dupa intervenția pompierilor, incendiul a fost stins, iar circulația reluată pe o bandă a sensului de mers București – Constanța.

”Autobasculanta cu lamă și răspânditor care a luat foc în jurul orei 18.45, la km 192, aparține unui prestator și nu fusese preluată în nici una din bazele CNAIR.

Recomandăm conducătorilor auto să reducă viteza și să circule prudent în această zonă.

Pe sensul de mers București – Constanța, circulația se desfășoară pe ambele benzi” - au transmis reprezentanții CNAIR.


Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii