Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:21 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 3. Au ars 25 de metri pătraţi Incendiu lângă Primăria Constanţa (galerie foto + video)

ro

02 Nov, 2015 17:09 2149 Marime text
Incendiu lângă Primăria Constanţa.
Potrivit martorilor, la faţa locului sunt trei autospeciale ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea.

Încă nu se cunosc alte detalii. Din câte se pare, acoperişul unui imobil a luat foc.

UPDATE 3, ora 19.00
 
Incendiul a fost lichidat, iar flăcările nu s-au extins şi la clădirile învecinate. Au ars 25 de metri pătraţi din acoperiş. Se pare că totul a pornit de la o ţigară, pe care proprietarul a scăpat-o în timp ce hrănea nişte porumbei. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

UPDATE 2, ora 18.03

Potrivit reprezentanţilor ISU Dobrogea, incendiul a izbucnit pe strada Ecaterina Varga. S-au deplasat la faţa locului trei autospeciale, dintre care două cu apă şi spumă și una de stingere la înălțime. Când au ajuns pompierii, ardea acoperişul.

UPDATE 1, ora 17.20

Potrivit primelor informații ar fi luat foc o cușcă de porumbei.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • constantean 03 Nov, 2015 14:58 Cata eroare in acest caz. o dezinformare totala.intr-adevar au exista niste porumbei cu 15 ani in urma sub acel acoperis. nu s-a aruncat nicio tigara(stiu cu siguranta ca d-l Soare nu este fumator si de altfel nici nu avea pe unde trece acel muc de tigara). incendiu a pornit de la folosirea tuburilor cu oxigen care au fost scoase si ascunse dupa un garaj in momentul inceperii incendiului (asta a fost grija d=lui Soare). Nu a interesat pe nimeni in ce stare se afla locatarii de la aceeasi adresa(in nr de aproximativ 40 de persoane).s-a spart de catre pompieri partea laterala a acoperisului pentru a stinge incendiu. clar este faptul ca fumul si flacarile au cuprins intregul imobil.remarc faptul ca acel imobil are o destinatie incerta si dubioasa Incotro ne indreptam???
  • Peter 02 Nov, 2015 17:50 Vedeti si sediul Primariei de pe str Amzacea 13...bomba cu ceas...! In depozitul fostei fabrici de saci functioneaza Asistenta Sociala...un spatiu compartimentat cu placi de rigips...fara geamuri si cu o usa la intare ce are mai putin de 1m ...latime...!