Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE5. Incendiu la o fostă cherhana din apropierea cherhanalei "Vadu pescarilor", distrusă şi ea anul trecut de incendiu (galerie foto+video)

ro

08 Jul, 2016 10:19 5460 Marime text
În această dimineaţă, a izbucnit un incendiu la  o fostă cherhana  de pe plaja Vadu, amplasat la doar 100 de metri de cherhanaua "Vadu pescarilor", care a fost şi ea afectată de incendiu anul trecut. 

UPDATE 5, ora  11:39 
La incendiu au participat două autospeciale cu echipaj complet sub comanda Inspectorului șef. Pe timpul intervenției au fost luate toate măsurile pentru protejarea bunurilor necuprinse de foc. A fost salvată terasa şi alte bunuri materiale. Incinta a ars în totalitate, conform informaţiilor de la ISU Dobrogea.

UPDATE 4, ora 11:32
ISU Dobrogea confirmă că a localizat incendiul şi se acţionează pentru lichidare. Nu sunt victime. Din spațiul incendiat au fost scoase 5 recipiente sub presiune încărcate cu: 4 propan, 1 butan. Un recipient a explodat (robinet expulzat) fără să producă victime. Incendiul a distrus acoperișul (din stuf) și  structura din lemn. Ard în continuare materiale din PVC, poliuretan - plastic.

UPDATE 3, ora 11:20
Au fost scoase buteliile din interiorul cherhanelei. Starea de pericol s-a diminuat. 

UPDATE 2, ora 10:48:
Şeful ISU Dobrogea, Daniel Petrov, coordonează acţiunea de stingere a incendiului. Pericolul este foarte mare, întrucât în bucătăria cherhanelei se află mai multe butelii cu gaz, care riscă să explodeze. 


UPDATE, ora 10:24
Potrivit reprezentanţilor ISU Dobrogea, echipajele de intervenţie se îndreaptă în acest moment se locul incediului.
Vom reveni cu detalii.

Citeste:

Imaginile dezastrului! Ce a mai rămas din cherhanaua care a luat foc, de pe plaja Vadu (Galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii