Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:00 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. În Tomis 3, mai mulţi copii dormeau pe trotuar! „Oamenii trec indiferenţi pe lângă ei"

ro

09 Jun, 2016 10:43 14938 Marime text
În această dimineaţă, mai mulţi copii dormeau pe trotuarul unui bulevard din Constanţa. Aşa începe un mesaj postat pe Facebook. Afirmaţia este susţinută de două poze care însoţesc mesajul.
 
„Am fost şocată când am văzut aceste imagini pe Fb (Cristina Maer) şi am simţit nevoia să le dau share. Mi se pare inuman să treci pe lângă ei pe trotuar şi să fii indiferent. De autorităţi, nici vorba, cine să îi anunţe?”, se arată în mesaj.
 
„Oamenii trec indiferenţi pe lângă ei şi apoi se miră de ce sunt jefuiţi, loviţi, sau furaţi. Aceşti copii, când se trezesc, se vor comporta ca în junglă pentru că au mult prea dezvoltat simţul supravieţuirii. Pentru ei societatea nu există, şi nu au valori pe care să le respecte. Pe ei foamea îi motivează şi îi transformă în infractori. Nu le pot reproşa de ce sunt aşa. Sunt nişte copii pe care societatea îi lasă să doarmă în stradă, iar oamenii trec indiferenţi pe lângă ei. SOCIETATEA NEEDUCATĂ ŞI FĂRĂ VALORI NAŞTE MONŞTRI !!!”, conform mesajului.



UPDATE, 1, ora 11.24

Roxana Onea, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa a declarat că situaţia este monitorizată.
 
„Am trimis o echipă mobiliă la faţa locului, dar nu i-am mai găsit. Din poze însă se vede că acei copii sunt îmbrăcaţi bine. Noi am trimis  pozele la Poliţia Municipiului Constanţa şi către Primăria Constanţa. Bănuim că sunt copii care provin din familii mai sărace şi care vin la cerşit. Vom monitoriza această situaţie“, a precizat, pentru ZIUA de Constanţa, Roxana Onea.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • mariana barbu 10 Jun, 2016 10:50 nici un om normal la cap nu doarme asa in mijlocul trotuarului. Precis este un test, pe care constantenii l-au picat din pacate...restul informatiilor nu au relevanta