Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:01 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Imagini exclusive Bebeluş rănit în accident rutier, în cartierul Coiciu (galerie foto)

ro

30 Jul, 2014 09:32 2687 Marime text
Două autoturisme au intrat în coliziune la intersecţia dintre străzile Trandafirului şi Frunzelor. O persoană ar fi rănită, din primele informaţii.  Accidentul se pare că s-a petrecut pe fondul neacordării de prioritate.

Update

Din fericire, nu există victime. Unul dintre şoferii implicaţi în accident a intrat în panică şi a anunţat la 112 că are un copil mic în maşină. Acesta era aşezat în scaunul special pentru copii şi nu a păţit nimic. Echipajul de medici de la Ambulanţă a constata că nu există răniţi.

Update 2

Iată ce spun poliţiştii rutieri despre cauza accidentului:
 
La ora 09.19, un bărbat, de 44 ani, din Constanţa a condus un autoturism, pe strada Trandafirului, dinspre strada Poporului către strada Soveja şi ajungând la intersescţia cu strada Frunzelor, din cauza nerespectării semnificaţiei indicatorului “Oprire” a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie în vârstă de 37 ani, din Constanţa, pe strada Frunzelor, dinspre strada Portiţei către strada Fulgerului. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a unei fetiţe de şapte luni, pasageră în al doilea autoturism.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii