Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:37 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. LIVE-VIDEO Imagini de la eveniment. Accident rutier grav pe DN38 între Movilița și Topraisar, județul Constanța. Sunt mai multe victime (galerie foto+video)

ro

20 Jun, 2019 07:28 24513 Marime text
Un accident rutier a avut loc în această dimineață pe DN38 între localitățile Movilița și Topraisar județul Constanța. 

Potrivit SAJ Constanța este posibil să fie trei victime.  

La fața locului intervin 2 echipaje SMURD B, un echipaj SAJ B2 și un SMURD C. 

Polițiștii rutieri au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili care sunt împrejurările exacte în care a avut loc accidentul. 

UPDATE. 

La fața locului cadrele medicale de la SAJ au constatat că sunt patru victime conștiente cu politraumatisme. 

Este vorba despre un bărbat de 47 de ani diagnosticat cu traumatism de umăr și traumatism de coloană vertebrală, o femeie de 25 de ani diagnosticată cu traumatism de membru inferior, o femeie de 36 de ani diagnosticată cu traumatism cranio-facial și o femeie de 44 de ani diagnosticată cu traumatism de coloană lombară și traumatism de membru inferior. 

Toate cele patru victime au fost transportate conștiente la spital. 
 
În accident au fost implicate două autoturisme: o Dacia Doker înmatriculată în București și un Opel înmatriculat în Constanța. În urma impactului ambele mașini au ajuns în câmpul de pe marginea drumului. 

UPDATE. Oficial de la IPJ Constanța 

Potrivit IPJ Constanța, în data de 20.06.2019, ora 07:18, un barbat de 47 ani a condus un autoturism, pe DN 38, dinspre Topraisar către Moviliţa şi ajungand la Km 14 + 620 m, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers către stânga cu intenţia de a efectua o depăsire şi a intrat în coliziune cu un autoturism, condus un barbat de 48 ani care era angajat în efectuarea manevrei de depăşire a  primului autoturism .

În urma impactului ambele autoturisme au părăsit partea carosabilă către stânga sensului de mers, iar primul autoturism s-a răsturnat de mai multe ori.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a 4 persoane toate ocupanţi din primul autoturism: conducător auto, pasager stânga spate, pasager mijloc spate şi pasager dreapta spate.

În al doilea autoturism se aflau 4 ocupanţi care nu au suferit vătămări corporale

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii