Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:55 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE - Foto exclusiv Accident grav la ieşirea din staţiunea Mamaia. Un şofer a ajuns la Secţia de Reanimare

ro

06 Nov, 2014 09:08 4688 Marime text
Potrivit unor surse, un accident a avut loc în staţiunea Mamaia în această dimineaţă. Din primele informaţii, în accident au fost implicate un autobuz şi un autoturism. La faţa locului a ajuns şi un echipaj medical, care a preluat o victimă şi a transportat-o la spital. Vom reveni cu amănunte



UPDATE, ora 09.20
Potrivit şefului Biroului Accidente din cadrul Serviciului Rutier Constanţa, George Munteanu, şoferul unui autoturism marca Renault Laguna care circula din direcţia Năvodari către Constanţa, a pierdut controlul volanului, a ieşit de pe carosabil, apoi a revenit pe partea carosabilă, intrând în coliziune cu un autobuz de transport persoane. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autoturismului şi a altor două persoane din autobuz.

Potrivit unor martori, şoferul autoturismului, un tânăr de 26 de ani, din Năvodari, Claudiu Andrei Moţea, emana halenă alcoolică.

UPDATE, ora 09.38

Potrivit şefului Biroului Accidente din cadrul Serviciului Rutier Constanţa, George Munteanu, şoferul autoturismului a fost transportat la spital în stare de inconştienţă. Deocamdată nu se cunoaşte gravitatea rănilor suferite. În autobuz se aflau aproximativ 40 de persoane. Doar două dintre acestea s-au deplasat la spital, deoarece au suferit atacuri de panică, dar nu prezentau leziuni fizice.

UPDATE. Comunicatul Poliţiei Rutiere Constanţa, ora 10.14 
Potrivit reprezentanţilor Serviciului Rutier Constanţa, astăzi, în jurul orei 07.40, un bărbat de 26 ani, din Năvodari, a condus un autoturism pe DC 86, dinspre Năvodari către Constanţa. Ajungând în dreptul campingului Pescari-Dunărea, din cauza neatenţiei în conducere, a pierdut controlul direcţiei de mers, a ieşit în afara părţii carosabile către dreapta sensului său de mers, a revenit pe carosabil şi a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune frontal cu un autocar  condus de   un bărbat de 65 ani din Techirghiol, dinspre Constanţa către Năvodari.  În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a şoferului autoturismului şi vătămarea corporală uşoară două femei, pasagere în autocar.

UPDATE 16.05

Reprezentanţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa au declarat că şoferul, de 26 de ani, se află în continuare în stare gravă, la Sectia Reanimare a Spitalului Judetean.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii