Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:40 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2 E oficial! Avem un nou ministru al Muncii!

ro

18 Apr, 2016 11:24 2232 Marime text
 
Astăzi este ultima zi în funcţie pentru ministrul demisionar al Muncii, Ana Costea. Deşi şi-a dat demisia de joi, din cauza legii salarizării unitare, Guvernul nu are, oficial, niciun înlocuitor pentru ea, iar demisia Anei Costea a fost semnată de preşedinte.

Până în prezent există două nume vehiculate pentru șefia de la Ministerul Muncii. Este vorba despre Dragoș Pîslaru, consilier pe probleme economice al premierului Dacian Cioloș sau Valeriu Nicolae, secretar de stat în Ministerul Muncii.

Se pare încă că premierul l-ar prefera pe Dragoș Pîslaru, , potrivit unor surse citate de Antena 3.

Mâine, demisia Anei Costea de la Ministerul Muncii devine efectivă. Dacă nu se va găsi nicio soluție astăzi, este posibil ca interimatul la Ministerul Muncii să fie preluat fie de premierul Dacian Cioloș, fie de unul din miniștri, pe o perioadă de 40 de zile.
 

UPDATE 2, ora 17.21:


Decretul privind numirea lui Dragoș Pîslaru în funcția de ministru al Muncii a fost publicat astăzi în Monitorul Oficial. De asemenea, a fost publicat decretul prin care se ia act de demisia Anei Costea din funcția de ministru al Muncii și se constată încetarea funcției de membru al Guvernului.


UPDATE 1, ora 11.52:

Avem un nou ministru al Muncii!

Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat, astăzi, decretul prin care ia act de demisia din funcţia de Ministru al Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice a doamnei Claudia-Ana Costea.
De asemenea, Klaus Iohannis a semnat și decretul pentru numirea domnului Dragoș-Nicolae Pîslaru în funcţia de Ministru al Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii