Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:12 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Două persoane s-au electrocutat pe podul CFR din zona Herăstrău. Circulația trenurilor către litoral, afectată

ro

16 Jun, 2019 17:31 1794 Marime text
Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov au fost solicitați să intervină în această după amiază pe podul CFR din zona Herăstrău.           

Potrivit ISU București-Ilfov două persoane s-ar fi electrocutat. 

„La fața locului intervine moto SMURD, ambulanța SMURD, mașina medicului de urgentă, autospeciala cu apă și spumă și detasamentul special de salvatori. Din primele informații sunt două persoane urcate pe arcada metalică a podului” - au mai trasmis reprezentanții ISU București-Ilfov.  

UPDATE. 1

Potrivit ISU București-Ilfov ambele persoane sunt în viață. Din primele informații prima persoană s-a urcat pe aceea arcadă și s-a electrocutat, iar cea de-a doua s-a urcat în încercarea de a-l salva.
„Prima persoană prezintă arsuri pe o suprafață mai mare din corp, iar cea de-a doua pe mici porțiuni. În continuare nu se poate interveni din cauza tensiunii de pe fire. Aele persoane sunt de sex masculin” - au transmis reprezentanții ISU București-Ilfov. 

Din cauza intervenției din zonă sunt afectate și trenurile care trec pe acea linie ferată, printre care și cele care duc spre litoral. 

UPDATE. 2

Persoanele au fost coborâte și predate echipajelor medicale. Un adintre victime prezintă arsuri pe aproximativ 60% din suprafața corporală


Sursa foto: ISU București-Ilfov
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii