Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:55 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Dosar penal pentru cei doi șoferi care au dat cu mașinile peste bărbatul găsit mort între Făurei și Băneasa

ro

26 Mar, 2016 09:18 4077 Marime text
 
Aseară un bărbat a fost găsit fără suflare pe drumul dinstre Făurei spre Băneasa. șoferul sau chiar șoferii celor două mașini care l-ar fi lovit au fugit de la fața locului.
 
Potrivit martorilor, se pare că două autoturisme, un BMW X5 și un Volkswagen făceau aseară întrecere când au intrat în bărbatul găsit ulterior mort. Oamenii din zonă spun că unul dintre șoferi a fost reținut după ce a fost găsut în Făurei.

Am încercat să luăm un punct de vedere oficial de la Poliția Băneasa, însă odată contactați telefonic, reprezentanții poliției nu au răspuns. Vom reveni cu un punct de vedere oficial atunci când îl vom obține. 
 
Citește și: Un bărbat a fost omorât de o maşină. Şoferul a fugit! Imagini exclusive de la faţa locului!
 

UPDATE, ora 10.16:

Ieri, la ora 20.30 poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe DC 38, între Băneasa şi Făurei, pe carosabil, se află cadavrul unui bărbat.

Demarând operativ cercetările, poliţiştii au stabilit că, în jurul orei 19.00, M.E., în vârstă de 28 de ani, din Medgidia ar fi condus un autoturism de teren pe DC 38, dinspre Băneasa către Făurei şi l-ar fi acroşat pe A.R., de 43 de ani, care se afla  pe carosabil, acesta fiind proiectat sub un alt autoturism condus de I.A., de 25 de ani care se deplasa în aceeaşi direcţie. Iniţial cei doi conducători auto au părăsit locul accidentului. Fiind testaţi în vederea stabilirii alcoolemiei rezultatul a fost negativ.

Pentru cei doi a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii