Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:00 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Crimă în stil mafiot. Fost jandarm arestat în cazul Larei Şaban

ro

29 May, 2012 09:48 2758 Marime text
20120529_100316.jpgÎn urmă cu scurt timp, autorităţile au descoperit cadavrul Larei Şaban, la ieşire din Năvodari, spre Lumina. Vom reveni.

Update:

82253_1_lara_saban_29245700.jpgCadavrul Larei Şaban, concubina unuia dintre candidaţii la Primăria Istanbul, dispărută fără urmă din Constanţa la începutul lunii mai, a fost ridicat în urmă cu scurt timp de reprezentanţii IPJ Constanţa din liziera dintre localităţile Lumina şi Năvodari, la o distanţă de circa 5 km de Năvodari. Autorităţile au declarat că trupul neînsufleţit nu fusese îngropat şi se afla într-un sac menajer negru, legat cu bandă adezivă. Din câte se pare, mobilul crimei ar fi fost banii. Reprezentanţii IPJ Constanţa au precizat că vor susţine o conferinţă de presă în cursul zilei de azi. În paralel, astăzi, la Tribunalul Constanţa, vor fi prezentaţi cu propunere de arestare preventivă pentru omor deosebit de grav fratele victimei şi prietenul acestuia. Poliţiştii au declarat că suspecţii nu au reuşit să pună mâna pe bani în urma omorului, contul fiind blocat de autorităţi.

UPDATE 1

Conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa invită presa astăzi, la ora 14.00, la conferinţa de presă prilejuită de găsirea trupului tinerei în vârstă de 27 ani, din Constanţa, dispărută în data de 03.05.2012.

La acţiune vor participa şeful IPJ Constanţa, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa şi şeful Serviciului Investigaţii Criminale.

UPDATE 2

 Propunerea de arestare preventivă a celor doi suspecţi principali ai omorului, respectiv fratele victimei, Ghiunal Gilbert Şaban, şi prietenul său, George Davidescu, va fi judecată la ora 12.30 de magistraţii Tribunalului Constanţa, în completul prezidat de judecătoarea Cornelia Dumitra. În următoarele minute, suspecţii vor fi aduşi la instanţă de o escortă a IPJ Constanţa.  

UPDATE 3

Momentan, nu există o confirmare oficială cu privire la cadavrul găsit în liziera din apropierea localităţii Năvodari, în sensul că nu se ştie daca trupul este al Larei Şaban.

UPDATE 4

Prietenul fratelui victimei, George Davidescu, de asemenea reţinut în cauză, este fost jandarm, fiind plecat din structurile MAI în urmă cu aproximativ 5 ani. Până să fie pus sub acuzaţia de omor, George Davidescu era şef de pază la un hypermarket.

UPDATE 5

Cei doi suspecţi principali din cazul Lara Şaban au fost aduşi în urmă cu scurt timp la instanţă şi prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. Dacă va fi admisă propunerea, ei vor primi mandat pentru 29 de zile. 

UPDATE 6

Cadavrul Larei Şaban a fost descoperit în această dimineaţă, în jurul orei 9.00, de ofiţerii Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Constanţa. Din primele informaţii, se pare că trupul neînsufleţit al femeii ar fi fost identificat după semnele particulare.

dscf6618.jpg

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii