Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:12 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Ciocnire frontala Doi răniţi, o persoană încarcerată

ro

07 Jul, 2014 11:27 1810 Marime text
Un   accident rutier grav a avut loc pe DN2A, la intratrea în Mihail Kogălniceanu. O persoană este blocată în maşină, iar un echipaj de descarcerare de la ISU Dobrogea a pornit spre locul accidentului.

UPDATE 1
Se pare că accidentul s-a produs după ce un şofer a pierdut controlul    volanului şi a pătruns pe contrasens. Aici a izbit frontal un alt autoturism. Două persoane sunt rănite. Conform Serviciului Poliţiei Rutiere, una dintre victime este rănită uşor.   Persoana rămasă încarcerată este cooperantă şi va fi transportată la Urgenţe de un echipaj SMURD, după ce pompierii vor reuşi să o scoată din maşina distrusă.

UPDATE 2: Comunicat Poliţia Rutieră Constanţa, ora 14.44

În data de 07.07.2014, în jurul orelor 11.15, B. A.-G. (bărbat de 51 ani din Mangalia, jud. Constanţa)  a condus un autoturism  pe DN 2A dinspre loc. Kogălniceanu către loc.Ovidiu, în banda numărul doi, iar când a ajuns în zona Grup social Ceres, Km 185+500 m, pe fondul neatenţiei în conducere a pierdut controlul direcţiei de mers a pătruns pe sensul opus unde a intrat în coliziune  cu un alt autoturism condus de N. I.  (bărbat de 46 ani din orş.Însurăţei, jud. Constanţa) pe DN2A, dinspre Ovidiu către Kogălniceanu.          

În urma accidentului  a rezultat vătămarea corporală a conducătorului primului autoturism şi  a lui B. G. V. (bărbat de 25 ani din Năvodari, jud. Constanţa), pasager în auto şi a numitelor N. I. (femeie de 45 ani din orş. Însurăţei, jud. Brăila),   N. D.-R. ( minoră de 15 ani din orş. Însurăţei, jud. Brăila), pasagere în cel de-al doilea autoturism.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii