Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:32 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Bărbat din localitatea Topalu, județul Constanța, găsit după două zile de căutări. Mai mulți polițiști și jandarmi au participat la operațiunile de căutare (galerie foto)

ro

31 Oct, 2018 13:01 1827 Marime text
Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al IPJ Constanța și Secției 7 Rurală Crucea, sprijiniți de mai multe patrule de jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, însoțite cu de un câine de urmă, dar și persoane civile din localitatea Topalu, au reușit să găsească, la data de 31 octombrie a.c., un bărbat, în vârstă de 64 de ani, din localitatea respectivă, care plecase de domiciliu în dimineața zilei de 29 octombrie.

Potrivit IPJ Constanța, bărbatul a fost preluat de cadre medicale și transportat la spital pentru tratament de specialitate.

Bărbatul a fost găsit în zona extravilanului localității Topalu, în apropierea unui canal de irigații. 

Bărbatul a suferit și un șoc hipotermic după ce a stat în mare parte pe câmp. 

UPDATE: Oficial de la IJJ Constanța

Potrivit reprezentanților IJJ Constanța, 12 jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, alături de poliţişti și localnici, au reușit să găsească astăzi un bărbat, în vârstă de 64 de ani, din Topalu, care plecase de la domiciliu în dimineața zilei de 29 octombrie.

”La operaţiunile de căutare a participat şi camaradul nostru necuvântător, Roby. După ce a fost găsit, bărbatul a fost preluat de cadrele medicale și transportat la spital pentru tratament de specialitate” - au mai transmis reprezentanții IJJ Constanța. 


Sursa foto: Facebook/IJJ Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii