Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:08 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Bacteria E-coli, descoperită în brânză proaspătă de vacă

ro

29 Feb, 2016 16:32 3774 Marime text

Bacteria E.coli, care a provocat până acum moartea a trei bebeluși și internarea a altor câteva zeci, a fost descoperită de autorități în produsele unei firme ce comercializează produse lactate pe raza județelor Dolj și Argeș.
 
Bacteria a fost descoperită, conform Digi 24, în aproximativ 25 de kilograme de brânză proaspătă de vacă care erau produse de această firmă. 
Mai mult de atât, la câteva sute de kilometri distanță, în județul Bacău, a fost descoperită aceeași bacterie în gospodăria unui sătean, într-un lot de carne de pasăre care fusese recoltată din producția personală. Carnea a fost confiscată de inspectorii ANSVSA și gospodăria a fost pusă sub carantină.  
 
UPDATE

Potrivit Ministrului Agriculturii, Achim Irimescu, citat de Agerpres, firma care la care ar fi fost identificată bacteria E.coli se numește Lactate Brădet, din Curtea de Argeș.

Sursa foto: contraataculargesului.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Tudor 29 Feb, 2016 20:51 Bacteria o avem 99% din oameni in intestin si nu provoaca nimic. Perdeaua asta de fum este menita sa ne distraga atentia si sa ne pacaleasca. Altele sunt cauzele.