Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:12 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Atac de panică! Mansarda hotelului "Dana" din staţiunea Venus, făcută scrum

ro

24 Jul, 2014 23:06 2837 Marime text
Panică în staţiunea Venus! Acoperişul unui hotel a luat foc, iar turiştii sunt evacuaţi.
 
Mai multe echipaje ale pompierilor, însoţite de cele ale medicilor de la Ambulanţă se deplasează la faţa locului.

Update

Pompierii ISU Dobrogea au lichidat urgent incendiul, izbucnit la acoperişul mansardei din cauza unei hote defecte. Turiştii cazaţi la etajele superioare au trecut, însă, prin momente de coşmar din cauza fumului dens. Ei au fost evacuaţi de pompieri la timp, astfel că nu s-au înregistrat victime. Medicii de la Ambulanţă au acordat asistenţă medicală de urgenţă persoanelor care au suferit atacuri de panică. 

UPDATE

În urma evenimentului, câteva persoane au reclamat că angajaţii unităţii hoteliere nu i-au anunţat pe clienţi cu privire la existenţa incendiului, existând posibilitatea producerii unei tragedii.

În replică, reprezentanţii hotelului Dana susţin că reclamaţiile de mai sus nu sunt reale şi că incendiul nu a afectat activitatea unităţii.

Hotelul Dana îşi desfăşoară activitatea pe una dintre firmele familiei lui Eugen Bogatu, fostul director al Direcţiei Domenii Portuare din cadrul Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • daniel 25 Jul, 2014 01:02 Varajala nici na venit vreun medic sa ne intrebe de sanatate nici peronalul nu nea anuntat ca arede sa iesim din hotel eu am simtit fum in camera si am iesit pe coridor si am batut la toate unsile de pe paler.puteam muri in somn cu copil de 8.luni cred ca toata lumea am fost panicata dar adevarul supunenti!meritam dupa asemene noapte nici macar de la receptie nu nea spus ca o sa ne asigure un loc sa dormim.
  • hotel dana 25 Jul, 2014 00:48 Turistii au sesizat incendiul si s au evacuat singuri
  • hotel dana 25 Jul, 2014 00:48 Turistii au sesizat incendiul si s au evacuat singuri