Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:51 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Accident în lanț pe Autostrada Soarelui. Patru mașini implicate. Mai multe persoane au fost rănite. Traficul spre București, blocat (galerie foto-video)

ro

01 May, 2018 17:47 8421 Marime text
Un accident rutier a avut loc în aceastî după amiază pe Autostrada Soarelui pe sensul către București.

Din primele informații patru mașini au fost implicate în accident, iar șapte persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Traficul în zona în care a avut loc accidentul a fost blocat, iar mașinile au fost redirecționate de la Drajna pe drumul vechi către București. 

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz. 

UPDATE. ora 19.00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada Soarelui, circulaţia rutieră s-a reluat. Din cauza unui accident în care au fost implicate patru autoturisme, traficul fusese întrerupt pe sensul către Bucureşti, la km 64, în zona localităţii Lehliu-Gară.

UPDATE: Oficial de la IGPR

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră pe sensul către Capitală al Autostrăzii Soarelui este momentan oprită la km 64, în zona localităţii Lehliu-Gară (jud. Călăraşi), după ce în acest loc a avut loc o coliziune între patru autoturisme. Mai multe persoane au suferit leziuni uşoare. Poliţiştii rutieri deviază provizoriu traficul auto către Capitală de la km 105 al autostrăzii (Drajna) pe DN3A.

Sursa foto: Facebook/TrafficTube
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii