Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:29 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Abuz în serviciu, instigare la fals material şi intelectual Primarul din Seimeni, Lucian Blaj, a fost reţinut pentru 24 de ore!

ro

28 Jan, 2016 12:13 2793 Marime text
 
Primarul din Seimeni, Lucian Blaj, a fost reținut în această dimineaţă de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia. Se pare că este vorba despre un dosar care are legătură cu nişte achiziţii.

În urma descinderilor efectuate la Primăria Seimeni, oamenii legii au ridicat mai multe documente.

Cercetările sunt în plină desfăşurare, iar primarul urmează să fie prezentat mâine instanței cu propunere de arestare preventivă.

Cei de la Primăria Seimeni au refuzat să ofere informații despre acest dosar, susținând că nu știu absolut nimic.

UPDATE 19.08
În dosarul primarului comunei Seimeni, instanţa a dispus măsura arestului la domiciliu, însă Parchetul a contestat această măsură. Urmează ca instanţa să se pronunţe.
 
UPDATE 17.05
Potrivit prefectului Constanţei, Constantin Ion, în cazul în care instanţa va decide arestarea sa, reprezentantul Guvernului în teritoriu a explicat că va trebui să emită ordinul de suspendare a mandatului lui Lucian Blaj. „Dacă se va decide arestarea sa, chiar şi în stare de arest la domiciliu, potrivit legii, prefectul trebuie să emită ordinul de suspendare din funcţie“, ad eclarat Constantin Ion pentru ZIUA de Constanţa.

UPDATE 17.00
Primarul este acuzat de comiterea mai multor infractiuni de abuz in serviciu, instigare la fals material si intelectual. De asemenea, în cauză mai sunt cercetate alte patru persoane în stare de libertate pentru comiterea mai multor infractiuni de fals.

Citeşte şi Lucian Blaj, edilul din Seimeni, despre percheziția de la primăria pe care o conduce
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii