Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:44 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 4 Pe strada Justiției, din Constanța, un bărbat s-a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune. Iată motivul (galerie foto + video)

ro

13 Feb, 2016 13:38 2347 Marime text
Polițițtii Secției 4 de Poșiție din Constanța au fost sesizați la numărul de urgență 112, că un individ cunoscut  sub numele de Ciubotariu, aflat în stare de ebrietate s-a urcat pe un stalp de înaltă tensiune pe strada Justiției.
 
Se pare că bărbatul a recurs la acest gest deoarece soția nu l-a lăsat să-și vadă copilul.
 
La fața locului s-au przentat reprezentanți ai poliției. 


UPDATE 4, ora 14.15:
 

Bărbatul a fost dat jos de către echipele de intervenție. 



UPDATE 3, ora 14.03:
 

Potrivit unor surse, pompierii ar fi fost solicitai pentru acest caz de două ori numai astăzi. Echipajele de poliție și de pompieri se pregătesc să plece de la fața locului.

Bărbatul susține că dorește să vorbeascăla telefn cu copilul său. 



UPDATE 2, ora 13.55: 
 

La fața locului s-au deplasat și efective de pompieri și cadre medicale. Persoanele abilitate încearcă să îl convingă pe gărbat să renunțe la acest gest necugetat și să se dea jos. 


UPDATE 1, ora 13.46: 

Bărbatul de 41 ani, pe nume Cornel Ciobotaru, nu este la prima tentativă de acest gen. Astfel că pe aceeași stradă acum doi ani s-a urcat pe un stâlp de comunicaţii şi ameninţa că se sinucide. La fel a procedat și în trecut când a mai recurs la astfel de gesturi când a avut diferite motive, de la certuri cu rudele până la faptul că nu îşi găseşte un loc de muncă. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii