Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:31 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 3. Soţ şi soţie, răniţi Accident cu un TIR în zona localității Sibioara! O persoană, încarcerată (galerie foto+video)

ro

10 Jun, 2016 13:30 11304 Marime text
A avut loc un accident rutier către Sibioara, pe drumul spre Tulcea. Potrivit primelor informaţii, o persoană este încarcerată. De asemenea, alta este rănită. La locul indicat se deplasează descarcerarea și o autospecială de prevenire şi stingere incendii.

Vom reveni cu imagini.


UPDATE 3, ora 18.54:

 
Potrivit Serviciului Rutier Constanța. astăzi, în jurul orelor 13.20, un bărbat, în vârstă de 68 ani din Bucureşti, a condus autoturismul marca Audi Q7 pe DN 22 dinspre Tulcea către Constanţa şi ajungând în zona km. 277, din cauza nepăstrării unei distanţe de siguranţă fată de ansamblul de vehicule compus din autotractorul  marca Mercedes Axor şi semiremorca marca Schmitz SPR, conduse de un bărbat de 45 ani din Medgidia, ce rula în faţa sa , iar când conducătorul acestuia a frânat , au intrat în coliziune faţă spate cu acesta. 


UPDATE 2, 14.15
 
În urma accidentului au fost rănite două persoane, soţ şi soţie (68 de ani). Aceştia sunt conştienţi, însă prezintă politraumă. Cuplul a fost transportat la spital, pentru îngrijiri de specialitate.

UPDATE 1, ora 13.40

În accident sunt implicate un TIR şi un autoturism.


Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii