Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:53 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 7. A ajuns maşina mortuară Marius Ursoi s-a spânzurat! Imagini de la casa lui din Eforie Nord! (galerie foto+video)

ro

20 Sep, 2016 22:27 61360 Marime text
În această seară, Marius Ursoi, fost campion mondial la kickboxing, a fost găsit mort în casa lui de la Eforie de către un prieten. Potrivit informaţiilor noastre, s-a spânzurat. 

Ursoi se afla sub control judiciar. Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa ceruse înlocuirea controlului judiciar cu arestul preventiv.

Potrivit procurorilor, Marius Iulian Ursoi ar fi bătut-o pe fosta lui iubită cu pumnii şi cu picioarele. Timp de aproximativ o lună, el ar fi ameninţat-o pe ea şi pe familia acesteia cu moartea.
 
„La datele de 7.08.2016, respectiv 21.08.2016, inculpatul a agresat-o pe persoana vătămată J.A.V, lovind-o cu pumnii şi picioarele pe corp. În perioada 7.08.2016 - 26.08.2016, inculpatul, în mod repetat, a ameninţat-o pe persoana vătămată J.A.V, în mod direct, cât şi prin intermediari, respectiv membrii familiei acesteia, cu acte de violenţă şi cu suprimarea vieţii“, arată procurorii. Totodată, aceştia arată că Marius Iulian Ursoi s-ar fi deplasat acasă la fosta lui iubită şi i-ar fi adus o coroană funerară cu înscrisul „Lacrimi, durere, Alina“.

Vom reveni cu informaţii şi imagini.

UPDATE 7, 21 septembrie ora 00.10

Emil Ionescu a spus că, în cursul zilei de duminică, l-a încurajat pe Marius Ursoi.
 

„În primul rând, Dumnezeu să-l ierte! Ceea ce a făcut el pentru atragerea copiilor către sport, jos pălăria, nota zece! Era singurul om care-şi plătea, la începutul lunii, chiria de sală, pentru toate poziţiile.

Sincer să fiu, duminică, la ora prânzului, am stat la o bere cu el. L-am încurajat, i-am zis că este o etapă a vieţii, asta este, a greşit. Era şi speriat... Nu-mi vine să cred...


 
Dacă aţi fi venit la sală, să vedeţi ce comportament avea pentru copii, îi canaliza să respecte familia, părinţii, bunicii. Le cerea carnetele de note. Nu am cuvinte, indiferent de ce spuneau ceilalţi despre el”, a spus Emil Ionescu consilier pe sport.



UPDATE 6, 21 septembrie, ora 00.02

Trupul neînsuflețit al lui Marius Ursoi a fost ridicat de o mașină mortuară.

UPDATE 5, ora 22.43
 
În aceste momente, medicul legist pleacă de la casa lui Ursoi. Nu a dorit să facă declaraţii presei.

UPDATE 4, ora 23.20

Pe paginile de Facebook ale lui Daniel şi Ionel Ursoi, fraţii săi, au început să curgă mesajele de condoleanţe. Vă redăm câteva dintre ele:

„Sincere condoleanţe!”
„Dumnezeu să-l ierte!”
„Nu-mi vine să cred! Dumnezeu să-l ierte”
„Nu cred aşa ceva”
„Cutremurător... Păcat... Condoleanţe familiei şi apropiaţilor! Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace...”
 „Nuuuu potttt să credddd...”
"Dumnezeu să-l ierte, un băiat cu mare caracter. Păcat mare!”
 

Menţionăm că Marius Ursoi avea trei fraţi, Daniel, Ionel şi Valentin, el fiind cel mai mare. Au copilărit în Poarta 6.

În altă ordine de idei, precizăm că Marius Ursoi avea în jur de 48 de ani şi era tatăl a doi copii.


UPDATE 3, ora 23.14

Conform surselor noastre, în casa de la Eforie Nord, unde s-a spânzurat, Marius Ursoi, în urmă cu câţiva ani, făcea antrenamente cu copiii.

UPDATE 2, ora 22.45

Conform informaţiilor noastre, Ursoi a fost găsit în curtea casei sale din Eforie Nord. Foarte multă lume s-a adunat la locuinţa sa.

UPDATE 1, ora 22.35

Conform primelor date, ar fi lăsat un biletul de adio pe care ar fi scris că se teme de faptul că ar putea ajunge, din nou, în spatele gratiilor.

La locuința acestuia din Eforie Nord se află, chiar în aceste momente, o echipă de criminaliști care face cercetări.



Citeşte şi Campionul Ursoi dus iar la arestare

 „Lovitură“ pentru procurorii din Constanţa în dosarul fostului campion mondial Ursoi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cetatean 20 Sep, 2016 23:40 Faceam sala cu el, chiar mi-a aratat cum sa lucrez corect la cateva aparate, din atat cat am interactionat cu el mi s-a parut un om ok, dar probabil ca avea bubele si demonii lui. Dumnezeu sa-l odihneasca !