Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:15 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 9. Cine este agresorul care a murit! Taximetrist, înjunghiat în gât, la Constanţa! (galerie foto+video)

ro

27 Sep, 2015 09:13 4688 Marime text
Un bărbat a fost înjunghiat, în această dimineaţă, în Constanţa, pe bulevardul Tomis. La faţa locului se află un echipaj al ambulanţei.

Se pare că bărbatul ar urma să fie transportat la Spitalul Județean Constanța. 

Vom reveni cu detalii.

UPDATE 1, ora 10.03

În această dimineaţă, un ofiţer de la Jandarmeria Constanţa, care pleca de la muncă, a văzut un taxi cu uşa deschisă. Şoferul era căzut într-o parte, ofiţerul reuşind să-l vadă şi pe agresor, care fugea de la locul faptei. Acesta, în speranța că nu va fi descoperit, s-a ascuns într-un local de pe bulevardul Tomis. 

Ofiţerul a solicitat sprijinul Jandarmeriei, iar în scurt timp, făptaşul a fost scos din bar şi imobilizat.

Cu privire la persoana rănită, aceasta primeşte îngrijiri la Spitalul Județean Constanța. 

UPDATE 2, ora 10.50

Taximetristul a fost găsit tăiat în zona gâtului dar şi în zona pieptului.

După faptă, agresorul a fugit într-o casă unde a fost bătut şi gonit de locatari.

Ulterior, bărbatul a intrat într-o cafenea unde a dat peste câţiva angajaţi care se pregăteau de deschidere.

Aici, individul a pus mâna pe un cuţit găsit pe o masă şi s-a înjunghiat în piept.

Mai mult decât atât, cetăţeanu s-a tăiat şi pe mâini.

El a fost dus în stare gravă la spital.

Se pare că autorul este drogat. El are aproximativ 35 de ani. 


UPDATE 3, ora 11.39

După ce agresorul s-a înjunghiat, un echipaj al Ambulanței a intervenit. Însă, acesta a devenit violent cu medicii și a fost necesară intervenția Poliției.

Taximetristul înjunghiat este conștient și se află sub supraveghere medicală.  

UPDATE 4, ora 11.48

Vă prezentăm integral comunicatul transmis de către Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa: „Astăzi, 27.09.2015 in jurul orelor 08,50 maior Davidencu Bogdan din cadrul Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa în timp ce se deplasa de la sediul unităţii către domiciliu a observat şi la intersecţia bulevardului Tomis cu strada Tudor Vladimirescu, un autoturism taxi cu ambele portiere deschise, iar lângă aceasta se afla un bărbat ce prezenta o plagă înjunghiată la nivelul gâtului. De asemenea a observat în imediata apropiere o altă persoană de sex masculin deplasându-se în fugă pe strada Tudor Vladimirescu.

Ofiţerul a luat măsura de a anunţa serviciul de ambulanţă şi capacitatea operaţională de intervenţie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa.

Jandarmii şi poliţiştii ajunşi  la faţa locului au trecut la verificarea zonei, iar în urma discuţiilor purtate cu mai multe persoane care se aflau pe stradă s-a constatat că acesta a intrat în localul Burbon, rămânând în clădire, având asupra sa un cuţit luat din barul localului. Jandarmii împreună cu poliţiştii au pătruns în incinta localului, imobilizând persoana suspectă.

Persoanei înjunghiate  i s-au acordat primele îngrijiri medicale de către lucrătorii serviciului de ambulanţă sosiţi la faţa locului fiind transportată la Spitalul Judeţean Constanţa.

Făptuitorul a fost preluat de către  o echipă a Secţie 3 Poliţie în vederea continuării cercetărilor”, potrivit comunicatului remis ZIUA de Constanţa.

UPDATE 5, ora 12.03

Agresorul a încetat din viaţă la Spitalul Județean Constanța. Decesul a survenit din cauza acumulării de sânge în plămâni.

UPDATE 6, ora 12.10

Taximetristul are 55 de ani şi lucrează în domeniu de 12-13 ani, potrivit declaraţiilor fratelui său. Din câte se pare, este prima oară când întâmpină astfel de probleme cu clienţii săi.

UPDATE 7, ora 12.50

Agresorul a fost diagnosticat cu „plagă prin autoînjunghiere la nivelul toracelui anterior, stop cardio-respirator". După efectuarea autopsiei, se va pune un diagnostic final.

Cu privire la taximetristul rănit, acesta este stabil, rănile pe care le-a suferit nu îi pun viaţa în pericol.

UPDATE 8, ora 14.15

Potrivit unor surse, taximetristul se numeşte Eliade Drăghici. Agresorul nu avea acte asupra lui, iar telefoanele mobile erau parolate, așa că nu s-a putut lua legătura cu familia. Numele complet al agresorului încă nu este făcut public, din câte se pare, prenumele său ar fi Mihai. 

UPDATE 9, ora 17.14

Cel care l-ar fi agresat pe taximetrist este Mihai Cosmin Jitar, de 24 de ani, din Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii