Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:37 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. KMG International, mesaj de condoleanţe Unul dintre răniţii de la Petromidia a murit!

ro

23 Aug, 2016 08:40 4622 Marime text
Unul dintre răniţii din explozia de la Petromidia a decedat în urmă cu puţin timp. Este vorba despre un bărbat, care, din nefericire, a suferit, în cursul dimineţii, un stop cardio-respirator.
 
Decesul a survenit în timp ce era internat la Bagdasar Arseni, eforturile medicilor fiind în zadar.
 
Amintim că, aseară, în jurul orei 18.00, pe platforma Petromidia a avut loc un incident în zona instalaţiei de distilare în vid. Doi dintre răniți au fost aduși la Spitalul Bagdasar-Arseni, iar ceilalți doi la Spitalul de Arși.

UPDATE 1, ora 8.50
 
„Compania noastră, prin întreaga echipă, îşi exprimă profunda durere pentru pierderea colegului nostru, I.B., ca urmare a incidentului de luni, 22 august, de pe platforma Petromidia. Transmitem cele mai sincere condoleanţe familiei şi prietenilor săi, gândurile noastre se îndreaptă către ei.
 
I.B., 48 de ani, ne-a fost coleg în cadrul Rominserv, lucrând ca inginer sudor. Suntem în contact şi oferim suportul nostru familiilor colegilor internaţi în unităţile spitaliceşti din Bucureşti şi sperăm la însănătoşirea lor cât mai rapidă”, transmite KMG International într-un comunicat remis ZIUA de Constanţa. 


Citeşte şi UPDATE 10 : Explozie la Petromidia Năvodari. Mai multe persoane cu arsuri(galerie foto+video)​
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii