Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:22 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unul dintre jurnaliștii răpiți în Irak în 2005 Marie Jeanne Ion crede că apariţia înregistrării video înseamnă că răpitorii au dat o probă de viaţă

ro

30 Aug, 2015 12:09 3730 Marime text
Marie Jeanne Ion, unul dintre jurnaliștii răpiți în Irak în 2005, a declarat, astăzi, la România TV, că înregistrarea apărută cu românul răpit în Burkina Faso ar trebui să fie o veste bună, în condiţiile în care nu se mai ştia nimic despre el de luni bune. "Vestea în fond e una pozitivă, faptul că a apărut înregistrarea înseamnă că răpitorii au dat o probă de viaţă, există dialog şi negocieri şi nu putem decât să sperăm că se vor termina pozitiv. Într-un moment ca ăsta nu poţi să speri decât că mesajul va ajunge la ai tăi, ei vor reacţiona. Asta este reacţia pe care o ai când eşti pus să faci o astfel de înregistrare", a declarat ea pentru RTV.
Amintim că Iulian Gherguț, românul răpit în luna aprilie în Burkina Faso, apare într-o înregistrare video care ar fi fost făcută pe 18 august. Înregistrarea a fost dată publicității ieri de terorişti, iar MAE a confirmat că este vorba despre Iulian Gherguţ.

 


sursa foto: romaniatv.net şi arhives.ref.org
Citeşte şi TERORIŞTII AU FĂCUT PUBLIC UN FILMULEŢ CU ROMÂNUL RĂPIT ÎN BURKINA FASO 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii