Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unul dintre cele mai utile programe este acum disponibil gratis

ro

21 Aug, 2016 22:30 2163 Marime text

Google Earth Pro costă în trecut 400 de dolari pe an, însă programul este acum disponibil pe site-ul oficial în mod gratuit. Google a anunţat acest lucru în trecut, însă procesul de obţinere al programului nu mai este actual.

Conform yoda.ro,  Google Earth Pro vine cu multe funcţii în plus faţă de versiunea normală. Companiile media folosesc clipuri pentru a oferi mai multe explicaţii şi multe altele.

Pentru a-l instala, trebuie să intri pe pagină oficială Google Earth, mergi la opţiunea Explore de sub Google Earth Pro şi apeşi apoi butonul Download Google Earth Pro. În Windows, trebuie doar să deschizi fişierul .EXE şi să instalezi ultima versiune. Pe Mac, deschizi fişierul DMG şi apoi rulezi installerul PKG. Poţi customiza locaţia în care să se instaleze aplicaţia, dar varianta default este bună dacă nu eşti sigur ce setări vrei să foloseşti.

Prima dată când deschizi Google Earth Pro după instalare, îţi va fi cerut un email şi codul pentru licenţă. Pentru a folosi programul, pur şi simplu treci adresa de mail cu codul "GETFREE". Pentru că lucrurile să rămână simple, bifează căsuţa cu Enable automatic login pentru a nu trebui să mai treci prin acest pas de fiecare dată când deschizi programul. Poţi folosi şi contul de Google şi vei avea acces


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii