Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:12 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unul dintre cele mai mari jocuri video din istorie va avea propriul serial

ro

14 Mar, 2015 17:47 1222 Marime text
BBC a anunțat că va creat un show TV ce se bază pe jocul video Grand Theft Auto - alături de un documentar despre Bletchley Park, BBC plănuiește să lanseze o dramă inspirată din jocul pe care gamerii au plătit miliarde de euro pentru fiecare versiune, informează yoda.ro.
 
Mișcarea BBC este una logică având în vedere că ultimul joc, Grand Theft Auto, a strâns aproape 500 de milioane de lire în vânzări în primele 24 de ore de la lansare.
 
Deocamdată nu este cunoscut niciun detaliu despre show-ul TV pregătit de BBC, cu excepția faptului că va fi difuzat de BBC Two. Încă nu a fost dezvăluit despre ce va fi show-ul sau când va fi lansat. Programul vine ca parte a unei noi inițiative a celor de la BBC, numită „Make it Digital".
 
Decizia cu siguranță va fi însă una controversată - Grand Theft Auto este cunoscut pentru violența sa excesivă iar cei de la Rockstar au încercat să-l facă și mai controversat. Versiunea Xbox One și Playstation 4 lansată în luna noiembrie permite gamerilor să joace din punctul de vedere al personajelor și au existat multe plângeri după ce s-a realizat că un gamer poate să facă sex în joc! 


Sursa: yoda.ro
Sursa foto: pop-break.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii