Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:50 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Untold 2018. Final de cartea recordurilor. A mixat şapte ore

ro

06 Aug, 2018 11:41 2115 Marime text


Chapter 4 al celui mai mare festival din România şi al celui de-al treilea mega-eveniment în plan european UNTOLD Cluj s-a încheiat azi dimineaţă la ora 9, după ce DJ-ul Armin Van Buuren a mixat timp de aproape şapte ore, de dragul tinerilor români care i-au aplaudat şi scandat numele continuu.

În prima zi de festival, Edi Chereji, directorul de marketing al festivalului, declara că a fost adesea întrebat cu cât este plătit celebrul DJ olandez, iar răspunsul a fost unul surprinzător: organizatorii îl plătesc doar pentru o oră şi jumătate de program, restul este pur plăcere de a fi alături de un public absolut impresionant.

Astăzi de dimineaţă s-au încheiat patru nopti fabuloase, în care peste 300.000 de participanţi din toate colţurile României, dar şi ale lumii şi-au dorit să fie parte a unei poveşti care trebuie trăită. O experienţă la superlativ, care a adus pe aceeaşi scenă peste 200 dintre cei mai populari artişti din lume; iar anul acesta au fost unul şi unul: Black Eyed Peas, The Chainsmokers, The Prodigy, Jason Derulo, Armin van Buuren, Diplo, Kygo, Steve Aoki, Tiesto, Paul Kalkbrenner, Solomun, Steve Aoki şi mulţi alţii.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii