Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:39 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UNPR e şi cu Ponta şi cu... Iohannis!

ro

26 Sep, 2015 15:30 1215 Marime text
Preşedintele UNPR Gabriel Oprea, a participat sâmbătă 26 septembrie, la o reuniune a partidului pe regiunea II Sud-Est. La întâlnire au fost prezenți președinții organizațiilor din județele, Vrancea, Galați, Brăila, Tulcea, Constanța, Buzău, parlamentarii aleși în aceste județe și membri ai conducerii centrale a UNPR.
În cadrul întalnirii s-a analizat stadiul îndeplinirii obiectivelor UNPR în această regiune, situația fiind foarte bună în privința înființării de noi organizații, dar și a numărului de adeziuni primite, ceea ce arată că UNPR va atinge obiectivul de 1 milion de membri în scurt timp.
Liderul UNPR a ţinut să precizeze că formaţiunea politică pe care o conduce nu va vota moţiunea de cenzură. Progresiştii rămân alături de Ponta... dar şi alături de Iohannis în problemele de securitate naţională.
Oprea a reiterat faptul că politica interesului naţional a atras mulţi români în partid şi a produs o creştere în sondaje: "Noi am crescut în sondaje şi pe faptul că am fost primii care am vorbit de acest interes naţional al României. Am fost priviţi cu zâmbete la început, acum cinci ani, cu neîncredere. Acum, toţi liderii politici, mai mari, mai mici, vorbesc de interesul naţional, noi vorbim de patriotismul pozitiv european, ne ţinem de cuvânt, de aceea peste 100.000 de români au venit către UNPR, în ultimul timp".
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii