Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:32 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UNPR candidează singură la alegerile locale

ro

30 Jan, 2016 16:27 1206 Marime text
 
Președintele UNPR, Gabriel Oprea a declarat astăzi la Brașov faptul că formațiunea politică va candida singură la alegerile locale din acest an, stabilindu-și ca obiectiv strategic minimum 10% din voturile electoratului.  
 
Oprea a spus într-o conferință de presă, că săptămâna trecută a avut o întâlnire cu liderul PSD, Liviu Dragnea, și au convenit ca ambele formațiuni să candideze separat la alegerile locale, urmând ca, la alegerile parlamentare, să meargă cu liste comune.
 
Tot el a mai specificat că nici la locale nu sunt excluse alianțele între PSD și UNPR, dacă organizațiile decid acest lucru.
 
„Avem organizații puternice în toată țara și suntem convinși că ne vom atinge obiectivul. Am discutat cu Liviu Dragnea și din punct de vedere organizatoric este mai bine ca UNPR și PSD să candideze separate pentru a maximiza șansele celor două partide, iar în toamnă, pentru alegerile parlamentare, vom avea liste comune. La alegerile locale, acolo unde organizațiile doresc, se pot face  alianțe. Fiecare organizație UNPR s-a angajat să se încadreze în ținta propusă astfel încât obiectivul la nivel național să fie atins. Avem primari redutabili, UNPR este un partid care a asigurat stabilitatea economic și politică a României”,a declarat președintele UNPR, Gabriel Oprea.
 


Sursa foto: romaniatv.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Teo 31 Jan, 2016 21:44 Cu siguranta acel obiectiv este asumat pe baza unor argumente solide