Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:23 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universităţile care oferă pregătire de vârf. Vezi despre ce este vorba la Constanţa

ro

10 Jul, 2013 10:32 1795 Marime text
Ierarhizarea programelor de studii ale universităţilor acreditate din România pe care o puteţi citi în continuare a fost realizată în 2011 de Ministerul Educaţiei împreună cu experţi din cadrul Asociaţiei Universităţilor Europene (EUA), pe baza datelor transmise de către fiecare instituţie de învăţământ superior, şi este valabilă şi astăzi, au spus pentru ECONOMICA.NET oficialii Ministerului Educaţiei.

Aflaţi ce universităţi din România oferă pregătire de elită în domeniul în care vreţi să vă formaţi şi să vă specializaţi, potrivit clasamentului naţional realizat de Ministerul Educaţiei.

Lista universităţilor din ţară care oferă studenţilor pregătire de vârf, funcţie de domeniul studiat

Poţi dobândi cea mai bună pregătire în Ştiinţele Comunicării la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj şi la Universitatea din Bucureşti.
Cele mai bune opţiuni pentru candidaţii care vor să se specializeze în Ştiinţe Politice sunt: Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative din Bucureşti, Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj, Universitatea de Vest din Timişoara, Universitatea din Bucureşti, Universitatea din Craiova.

Dacă vrei să dobândeşti pregătire de elită în Drept, ai de ales între Universitatea din Bucureşti, Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi, Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj, Universitatea "Lucian Blaga" din Iaşi.
Candidaţii care vor să devină specialişti în Ştiinţe administrative se pot înrola la una din următoarele universităţi: Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj, Academia de Studii Economice din Bucureşti, Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative din Bucureşti, Academia Forţelor Terestre "Nicolae Bălcescu" din Sibiu.

Universităţile care oferă cea mai bună pregătire în Economie sunt: Academia de Studii Economice din Bucureşti, Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj, Universitatea de Vest din Timişoara.

Cinci universităţi din România oferă pregătire de excelenţă în domeniul Administrării Afacerilor. Este vorba de Academia de Studii Economice din Bucureşti (ASE), Universitatea din Bucureşti, Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj, Universitatea Ovidius din Constanţa şi Universitatea "1 Decembrie 1918" din Alba-Iulia.

Mai multe detalii şi lista completă pe economica.net.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii