Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:44 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea Ovidius transmite condoleanţe familiei lui Enuța Ion, decedat în accidentul de pe strada Unirii

ro

19 Feb, 2016 09:29 2871 Marime text
 
Universitatea Ovidius transmite condoleanţe familiei lui Enuța Ion, care era angajat al unităţii superioare de învăţământ.

„Gândurile noastre se îndreaptă, în aceste momente dificile, către familie și cei apropiați. Dumnezeu să-l ierte!“, au transmis reprezentanţii Universităţii Ovidius.

Reamintim ca pe data de 17 februarie un grav accident rutier s-a petrecut la intersecţia străzilor Zorelelor şi Unirii. Două autoturisme, o Dacie şi un Volkswagen, s-au ciocnit. Autoturismul Volkswagen, la volanul căruia se afla o femeie, era staţionat pe strada Unirii, iar cealaltă maşină l-a lovit din spate, după care a ajuns într-un stâlp. Bărbatul de 60 de ani aflat la volanul Daciei a fost resuscitat de medici, însă eforturile acestora au fost în zadar. Din primele cercetări, se pare că acestuia i s-ar fi făcut rău la volan şi ar fi căzut peste colegul din partea dreaptă, cu piciorul blocat pe pedala de acceleraţie.

Citeste si:

Accident grav în Constanţa Un angajat al Universităţii „Ovidius“ a murit după ce i s-a făcut rău la volan (galerie foto + video)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii