Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea "Ovidius", gazda unui eveniment organizat de AOSR România

ro

18 Sep, 2014 09:56 2143 Marime text
Academia Oamenilor de Ştiinţă din România (AOSR) organizează la Constanţa Sesiunea Ştiinţifică de Toamnă, se arată într-un comunicat de presă.

"Omul şi natura din perspectiva societăţii moderne" este titlul Sesiunii Ştiinţifice de Toamnă 2014 a Academiei Oamenilor de Ştiinţă din România, care se va desfăşura în zilele de 19 şi 20 septembrie a.c., la Universitatea „Ovidius” din Constanţa.

Deschiderea festivă a conferinței va avea loc în Aula Magna, vineri, la ora 10.00.

Vor participa membri titulari, membri onorifici, membri corespondenţi şi membri asociaţi ai Academiei Oamenilor de Ştiinţă din România, personalităţi de seamă ale vieţii ştiinţifice şi culturale, se menţionează în comunicatul de presă.

Comunicările ştiinţifice vor fi prezentate în secţiuni, abordând următoarele tematici: Omul, societatea şi libertatea; Societatea contemporană – cumpănă între istorie, gândire şi trăire; Energiile neconvenţionale şi impactul asupra naturii; Biotehnologiile şi securitatea alimentară; Mediul înconjurător – condiţie de funcţionare a societăţii umane; Corpul uman, medicina modernă şi medicina naturistă; Informatizarea – suport al progresului în societatea modernă.

"Evenimentul se desfășoară în orașul nostru ca o recunoaștere a importanței deosebite pe care o are filiala Constanța a Academiei Oamenilor de Știință din România, prin frecvente și valoroase manifestări științifice organizate", a declarat prof. univ. dr. Aurel Papari, membru titular AOSR, Filiala AOSR Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii