Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:12 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea Ovidius Constanţa Prelegeri pe tema alegerilor prezidenţiale, la American Corner

ro

08 Oct, 2014 17:43 1696 Marime text
American Corner din cadrul Universităţii Ovidius Constanţa a organizat, ieri, activitatea cu tema US Presidential Elections and the Role of the „Invisible Primary”. Dr. Lonce Sandy-Baily, Fulbright Specialist la Shippensburg University a discutat despre diverse aspecte ale alegerilor prezidenţiale, în special despre alegerile primare, un ansamblu de acţiuni politice care nu sunt întotdeauna în atenţia publicului.
 
Prelegerea explică organizarea alegerilor primare de către guvernul local şi statal de către partidele politice, precum şi eşalonarea în timp a acestor evenimente. Discuţia s-a referit la modul de funcţionare a partidelor politice în Statele Unite, la principalele avantaje şi dezavantaje ale acestui sistem electoral şi la modalităţile de finanţare a campaniilor electorale.
 
Dezbaterea cu tema The Development of the Democratic Party in the United States a avut loc azi. Dr.Lonce Sandy-Baily a discutat despre analiza diacronică şi sincronică a Partidului Democrat din Statele Unite, transmite Biroul de presă al UOC. Prelegerea a propus o viziune istorică asupra evoluţiei acestuia şi a pricipalelor tradiţii istorice şi filozofice care informează doctrina liberală şi a inclus de asemenea informaţii despre structura şi organizarea actuală a  partidului, cu referinţe la principalele măsuri economice, sociale şi de politică externă ale doctrinei liberale din secolul 20. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii