Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:53 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

”Uniți toți, scăpăm țara de hoți!" Protest la Constanţa cu prilejul Zilei Unirii Principatelor Române

ro

24 Jan, 2018 11:43 1330 Marime text
Constanța se alătură protestele organizate în țară, astăzi, de Ziua Unirii Principatelor Române. De la ora 18.00, constănţenii sunt aşteptaţi în fața Prefecturii Constanța. Evenimentul este organizat de mișcarea ”Reușim” și ”Rezistența Constanța” pe rețeaua de socializare Facebook sub numele ”Uniți toți, scăpăm țara de hoți!"

"În anul Centenarului Marii Uniri, la 159 de ani de la Mica Unire (Unirea Principatelor Române), mergem cu mic, cu mare, în fața Prefecturii din Constanța pentru a transmite un mesaj clar clasei politice: Uniți toți, scăpăm țara de hoți!

România trebuie să fie condusă de politicieni integri și competenți, nu de politicieni penali și corupți! Vom lupta până la capăt până când vom avea o generație de politicieni cu care să ne mândrim și pe care să îi respectăm!

Ne dorim ca de 1 decembrie 2018, când se împlinesc 100 de ani de la Marea Unire, să nu mai avem niciun politician penal și corupt în tribuna oficială, iar pentru acest lucru este nevoie în principal ca justiția să fie independentă, neaservită politicului, corupția în rândul politicienilor să dispară iar această clasă politică să treacă prin filtrul lustrației!", au publicat organizatorii pe pagina evenimentului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii