Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:02 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Uneori părinții pot învăța de la copiii mici! Nu-i așa? (video)

ro

03 May, 2016 13:18 1827 Marime text
Copiii spun lucruri trăsnite, nu-i aşa?! Ei bine, nu tot timpul. Sunt momente în care copiii spun lucruri foarte înţelepte, care ne lasă cu gura căscată. Iată o colecţie de sfaturi de la copii de-o şchioapă, iar bonus va oferim o fetiţă senzaţională care vorbeşte că un om mare! Nu ai cum să nu simţi că ţi se înmoaie inima!
 
"Dumnezeu se înţelege mai uşor cu copiii mici, că cei mici au suflet mai încăpător. La oamenii mari e o înghesuială de rele că nici n-ai unde să stai." (10 ani)
 
“Ar trebui să petreci mai mult timp iubind decât la serviciu”, Dick – 7 ani.
 
"Călugării şi-au făcut meserie din rugat pentru că ei au văzut că nu poate să existe meserie mai frumoasă decât să vorbeşti tot timpul cu Dumnezeu." (9 ani)
 
“Întâlnirile sunt că să te distrezi. Oamenii ar trebui să se întâlnească mai des pentru a se cunoaşte mai bine. Chiar şi băieţii au ceva important de zis. Important este să îi asculţi”, Lynnette – 8 ani.
 
"Călugării nu sunt aşa de vorbăreţi pentru că dacă îl lasă pe Dumnezeu să le vorbească toată ziua, ei s-au obişnuit să tacă mult, că să-L asculte -- că nu pot să-L întrerupă tocmai pe Dumnezeu.." (8 ani)
 
 “Spune-i soţiei tale că e frumoasă, chiar dacă arată că un camion!”, Ricky – 7 ani.
 
“Nu uită numele soţiei tale. Ai încurcat-o dacă o faci”, Erin – 8 ani.
 
“Sensibilitatea nu răneşte pe nimeni”, Robbie – 8 ani.
 
“Ai grijă să săruţi bine. Soţia ta va uită că n-ai dus gunoiul, dacă o săruţi cum trebuie”, Erin – 8 ani.
 
“Nu spune că iubeşti pe cineva şi apoi să te răzgândesti. Dragostea nu e că şi când ai alege un film la care să te uiţi”, Natalie – 9 ani.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii