Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:01 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unde vor acţiona jandarmii, poliţiştii şi pompierii în noaptea de Înviere în oraşul şi judeţul Constanţa

ro

10 Apr, 2015 13:57 1867 Marime text
În noaptea de 11/12 aprilie a.c., peste 80 de jandarmi constănţeni  vor asigura măsuri de ordine publică, în scopul desfăşurării în condiţii de siguranţă  a ceremoniilor religioase ocazionate de sărbătoarea Învierii Domnului, la  Catedrala Arhiepiscopală Sfinţii Petru şi Pavel, Biserica Sfânta Mina şi Biserica Sfânta Maria din municipiul Constanţa, în portul turistic Mangalia, la biserica Sfinţii Constantin şi Elena din Cernavodă şi la biserica Sfinţii Constantin şi Elena din Hârşova.

La asigurarea ordinii publice vor participa şi lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa. De asemenea, jandarmii vor acţiona împreună cu poliţiştii şi în zonele altor lăcaşe de cult din Constanţa, Medgidia, Năvodari, Eforie şi Techirghiol. Totodată, vor fi constituite echipe de intervenţie, pregătite pentru a interveni prompt pentru luarea măsurilor legale, dacă situaţia o va impune.
 
Jandarmii constănţeni recomandă participanţilor:
-     adoptarea unui comportament decent, în conformitate cu normele de convieţuire socială;
-     respectarea indicaţiilor forţelor de ordine şi evitarea implicării în conflicte de orice natură;
-     evitarea purtării la vedere obiecte de valoare care pot atrage atenția;
-     acordarea unei atenţii deosebite bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete, bagaje etc.).
 
Cetăţenilor  le este reamintit faptul că pot solicita sprijinul Jandarmeriei prin apelarea Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă – 112 sau pot sesiza cea mai apropiată patrulă, atunci când sunt victimele unor fapte antisociale sau sunt martori la săvârşirea unor astfel de fapte.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii