Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unde sunt amplasate astăzi aparatele radar în județul Constanța

ro

22 May, 2016 11:40 2482 Marime text
Astăzi, poliţiştii Serviciului Rutier Constanța acționează în scopul prevenirii accidentelor rutiere cauzate de viteza excesivă, aparatele radar din județ urmând a fi amplasate pe următoarele tronsoane: Drum Naţional 2A: Constanţa - Hârşova de la km 200 la km 165, între orele 09.00- 14.00; Drum Naţional 39: Constanţa - Mangalia de la km 8 la km 38, între orele 14.00 - 22.00; Municipiul Constanţa: bulevardul Mamaia, bulevardul 1 Mai, bulevardul I.C. Brătianu, bulevardul Alexandru Lăpuşneanu şi şoseaua Mangaliei, între orele 06.00 - 09.00 şi 22.00- 06.00.
 
La nivelul judeţului Constanţa, polițiștii Serviciului Rutier au reținut 13 permise de conducere pentru depășirea vitezei regulamentare, conform OUG 195/2002.
 
Astfel, ieri, oamenii legii au reținut 13 permise de conducere, opt șoferi depășind viteza legală cu peste 50 - 60 km/h, doi conducători auto au fost depistaţi cu o viteză de peste 60 - 70 km/h, unul cu o viteză de peste 70 km/h, iar alţi doi şoferi cu o viteză de peste 100 km/h.
 
Weekend plin de infracțiuni în regimul rutier
 
Vineri, ora 13.45, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au identificat o femeie, în vârstă de 30 de ani, care a condus un autoturism pe strada Baba Novac şi ajungând în intersecţie cu strada Eduard Caudella a efectuat viraj la stânga fără să acorde prioritate de trecere unui moped condus din sens opus.  În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto de pe moped.
 
Tot vineri, la ora 20.10, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat, în vârstă de 49 de ani, care, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a condus un moped neînmatriculat în localitatea Săcele, unde a surprins şi accidentat uşor un minor care se deplasa pe bicicletă, pe partea carosabilă.  Conducătorul mopedului a părăsit locul producerii accidentului fără încuviinţarea organelor de cercetare.
 
Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Mangalia l-au depistat vineri și pe un bărbat, în vârstă de 27 de ani, care a condus, în municipiul Mangalia, un autoturism sub influenţa alcoolului.
 
Sâmbătă, ora 05.40, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Rurale Mangalia, Postul de Poliţie 23 August, au depistat un bărbat, în vârstă de 31 de ani, care a condus un autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice, iar în aceeași zi la ora 21.10, poliţiştii Secţiei 4 Rurale Medgidia, Postul de Poliţie Ciocîrlia, au depistat un tânăr, în vârstă de 26 de ani, care a condus un moped fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
Tot ieri, la ora 23.45, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Rurale Constanţa, Postul de Poliţie Cumpăna, au mai depistat un băprbat, în vârstă de 41 de ani, care a condus un autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice.
 
Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Rurale Medgidia, Postul de Poliţie Peştera, au depistat, ieri la ora 22.45, un tânăr, în vârstă de 21 de ani, care a acroşat un tractor pe care l-a împins într-un şanţ. Verificările poliţiştilor au stabilit faptul că cel aflat la volanul tractorului, era o persoană în vârstă de 29 de ani, care a condus vehiculul sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
Astăzi, în jurul orei 1.31, poliţiştii din cadrul Biroului Vama Veche – 2 Mai l-au depistat o persoană, în vârstă de 26 de ani, care a condus un autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice şi a avariat un alt autoturism parcat, producându-i avarii.
 
În toate cauzele de mai sus s-au întocmit dosare penale.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii