Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unde se va întoarce președintele Băsescu după finalizarea mandatului

ro

24 Apr, 2013 19:33 1955 Marime text
Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a declarat, în contextul conferinţei de lansare a Fundaţiei Mişcarea Populară la Constanţa, că la finalizarea actualului mandat preşedintele Traian Băsescu se va întoarce în Mişcarea Populară. „Fundaţia trataţi-o ca pe fundaţie, indiferent dacă va apărea sau nu un partid politic, ea va rămâne şi este fundaţia în care se va întoarce preşedintele Traian Băsescu la încheierea mandatului”.
În această ordine de idei, Lăzăroiu a menţionat: „Noi vrem ca fundaţia aceasta să supravieţuiască oricărui partid politic, dacă ea va avea un braţ politic la un moment dat, un partid, dacă va avea, că asta nu o putem decide noi, e foarte bine. Dar fundaţia, ca să susţină acel partid politic, va fi atentă la valorile şi la criteriile pe care noi acum le promovăm, inclusiv integritatea”.

„Nu va fi şeful unui partid politic”

În ceea ce-l priveşte pe Traian Băsescu, Sebastian Lăzăroiu a declarat că preşedintele „nu-şi doreşte să fie liderul unui partid după ce-şi termină mandatul, a spus-o şi Domnia Sa”. „Poate să rămână influent din această fundaţie, nu are nevoie să fie şeful unui partid politic, asta poate doar domnul Iliescu, el după ce-a fost preşedinte s-a întors. Eu pentru asta garantez, că nu va fi şeful unui partid politic şi că se va întoarce în fundaţie, strict în fundaţie, care va supravieţui partidului”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Aurelia 25 Apr, 2013 11:44 Unde se va intoarce basescu?
  • ion 24 Apr, 2013 22:33 cand va plange din nou in fata tv PT A ANUNTA SA TRAIT-TI BINE