Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:35 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE - Una dintre puţinele tentative de comunicare cu presa şi aceea ratată RAJDP a emis un document care creează mare confuzie în rândul şoferilor (document)

ro

14 Feb, 2014 15:27 2724 Marime text
Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri Constanţa (RAJDP), condusă de directorul social-democrat Adrian Gâmbuţeanu, a început în mod neaşteptat să comunice cu mass-media. Mai are însă mult până îi va reuşi cu adevărat, şi aceasta întrucât documentul semnat la zi, prezintă o mare eroare în fixarea datei. Deşi se vorbeşte la timpul prezent, perioada la care face referire comunicatul nu are nicio legătură cu prezentul. 

Regia, aflată în subordinea Consiliului Judeţean, face progrese, dar mai are mult de învăţat.

Iată uluitorul comunicat al RAJDP, emis astăzi în atenţia presei, la orele 15.00: „ Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri Constanta în calitate de administrator al drumurilor judeţene anunţă conducatorii auto, că circulaţia vehiculelor rutiere este restrictionata cu limita de viteza dela 30km/h la 10km/h pe Drumul Judeţean DJ 222 de la km 130+615 la km 150 + 210 tronson cuprins între, intersectia cu drumul national DN2A la Mihail Kogalniceanu pâna la intersectia cu drumul national DN22C localitatea Cuza Voda, în perioada 16.09. 2013 – 15.11.2013, în vederea executării unor lucrări de ,,Modernizare si reabilitare drum judeţean. Pe durata lucrarilor circulaţia rutierea, pe tronsonul de drum sus mentionat, se va face alternat pe ½ din calea de rulare, cu piloti de dirijarea traficului. Conducătorii auto sunt rugaţi să circule cu prudenta si sa respecte restricţiile instituite şi semnalizarea rutieră temporară. Pentru informaţii suplimentare, conducătorii auto se pot adresa Dispeceratului Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa la numarul de telefon 0241/693.523”. 

Aşteptăm cu interes erata RAJDP pentru a fi informaţi corect cu privire la restricţia privind traficul auto pe drumurile judeţene. Sperăm că de data aceasta le va reuşi comunicarea.

UPDATE:

După 30 de minute în care nimeni nu a înţeles nimic, RAJDP a revenit cu un nou comunicat, care face referire la un alt drum, şi anume DJ 391 şi la o cu totul altă restricţie, care intră în vigoare începând de astăzi pe durată nedeterminată. Iată conţinutul noului document:

„Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri Constanta în calitate de administrator al drumurilor judeţene anunţă conducatorii auto că, circulaţia vehiculelor rutiere va fi restrictionată pe drumul judeţean DJ391 de la km 70+200 la km 95 + 500 tronson cuprins între localitatile: Cobadin – Ciobanita – Osmancea – Mereni – Topraisar (intersectia cu DN38). Pe tronsonul de drum mentionat vom institui restrictie de viteza prin limitarea vitezei la 50km/h, pentru a preveni producerea evenimentelor rutiere şi pentru protecţiea carosabilului care este într-o stare avansata de degradare în urma intensificarii traficului greu si foarte greu. Toate aceste degradari s-au produs datorita faptului ca începând cu data de 26.10.2013 podul de pe drumul national DN39 din localitatea Agigea a fost restrictionat, iar traficul rutier fiind deviat în prezent pe drumurile judetene. Restrictiile instituite pe drumul judetean DJ 391, începând cu data de 14 februarie 2014, vor fi mentinute pe durata nedeterminata. Conducătorii auto sunt rugaţi să circule cu prudenţă si să respecte restricţiile instituite şi semnalizarea rutieră temporară. Pentru informaţii suplimentare, conducătorii auto se pot adresa Dispeceratului Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa la numarul de telefon 0241/693.523.”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii